Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Bărbat condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a vândut parfumuri contrafăcute

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a dat decizie definitivă, în 4 iunie, într-un caz în care un bărbat a fost judecat pentru că vindea ilegal parfumuri contrafăcute. Părţi vătămate în dosar s-au constituit firmele Hugo Boss, Giorgio Armani, Christian Dior, Kenzo, Lacoste.

Gheorghe Mihai Elvis a fost prins în timp ce comercializa ilegal parfumuri “de marcă”, însă contrafăcute, anul trecut. Prin decizia rămasă definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia, acesta a primit doar trei luni de închisoare, cu suspendare.

Instanţa superioară a respins apelul inculpatului, astfel că a rămas în vigoare decizia Judecătoriei Alba Iulia.

Acţiunile civile au fost respinse de magistraţi, cele formulate de firmele care s-au constituit părţi vătămate, reprezentante ale mărcilor Hugo Boss, Giorgio Armani, Christian Dior, Kenzo, Lacoste. Însă instanţa a dispus confiscarea parfumurilor, pentru distrugerea acestora.

În plus, plângerile prealabile ale firmelor au fost trimise de judecători la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii de către inculpat a infracţiunii de concurenţă neloială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax