Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Cei şase tineri acuzaţi de trafic de droguri rămân în arest preventiv

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat, luni, recursul la decizia de cercetare în stare de arest preventiv în cazul a şase tineri din Alba, prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri de risc. Instanța a păstrat sentinţa Tribunalului Alba, prin care a fost admisă propunerea procurorilor DIICOT Alba Iulia de arestare preventivă. Cei şase sunt acuzaţi de constituire grup infracțional, trafic și consum de droguri (cannabis) și punere la dispoziție a unui spațiu pentru consum.

Potrivit procurorului șef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureșan, joi a fost organizat un flagrant în care au fost cumpărate 266 de grame de cannabis. În urma flagrantului a fost confiscată o cantitate de peste 400 de grame de cannabis, însă a existat o cantitate mai mare de droguri care a fost vândută în județul Alba, a mai spus procurorul Mureșan.

Şase inculpaţi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre doi minori de 17 ani, Sebastian Bîrciu şi Anton Crinel Meruț şi alţi patru tineri cu vârste între 20 şi 28 de ani – Ioan Ovidiu Bordean, Liviu Crişan, Ioan Olimpiu Sălcudean, Fabian Constantin Mailat. Tribunalul Alba a acceptat, joi, 9 ianuarie, propunerea, astfel că bărbaţii au fost arestaţi preventiv.

Alte 14 persoane din Alba au fost audiate în acest dosar pentru consum de droguri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax