Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decizie la Tribunalul Alba: 29 de zile de arest preventiv pentru 4 membri ai grupării infracționale acuzați de trafic de persoane și droguri de mare risc

Publicat

Membrii grupării infracționale reținuți marți de procurorii DIICOT sub acuzațiile de trafic de minori și persoane, proxenetism și trafic de droguri de mare risc au fost prezentați astăzi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Instanța a însușit propunerea pentru toți cei 4 inculpați și a dispus arestarea pentru 29 de zile a acestora. În ceea ce îl privește pe inculpatul reținut în lipsă, acesta va fi arestat preventiv pentru 30 de zile de la prinderea lui de către oamenii legii.

Este vorba despre 4 persoane, 2 bărbați și 2 femei din Alba Iulia și Blaj, dintre care o femeie reținută în lipsă, pentru care procurorii au emis marți ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cei patru sunt Pavel Ovidiu Mailat, Andrei Simon, Ana Maria Opricean și Andra Elena Susac. Acesta din urmă este arestată în lipsă.

Potrivit DIICOT, în total, în acest dosar sunt  învinuite 11 persoane  iar acuzațiile care li se aduc sunt de constituire grup infracțional, trafic de persoane, proxenetism, introducere în țară de droguri de mare risc-cocaină, trafic de droguri și contrabandă calificată cu arme de foc.

Până în prezent au fost identificate 6 victime dintre care una minoră. Fetele erau duse în Franța pentru a practica prostituția. Membrii grupării infracționale sunt din Alba Iulia, Aiud și Blaj. La domiciliile acestora a fost descoperită suma de 10.000 de euro. Mai mult, oamenii legii au reușit interceptarea a două colete ce conțineau cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină. Drogurile proveneau din Franța și erau introduse în țară prin intermediul unei firme de transport. Oamenii legii au mai descoperit în cadrul perchezițiilor și  mai multe arme de foc și muniție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax