Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie la Tribunalului Alba Iulia: Polițistul din Sibiu, prins că a luat 1.800 lei mită, în arest la domiciului

Publicat

decizie instanta

Comisarul Constantin Crăciun de la Poliția rutieră a Municipiului Sibiu a scăpat de arestul preventiv după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită. Judecătorii au decis că polițistul va sta în arest la domiciliu. IPJ Sibiu l-a suspendat din funcție.
 
Crăciun a fost prins exact în momentul în care lua 1.800 de lei, bani pretinși pentru a urgenta finalizarea unui dosar pe care îl instrumenta. Inițial acesta pretinsese 2000 de lei sau 500 de euro. Conform procurorilor, polițistul sibian a luat banii chiar la el în birou. Totuși vineri acesta a scăpat de arestul preventiv, magistrații de la Tribunalul Alba decizând că el poate fi cercetat în arest la domiciliu. ’’În baza art. 227 alin. (1) C.pr.pen. respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului Crăciun Constantin … formulată de procurorul din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia. În baza art. 227 alin. (2) C.pr.pen. raportat la art. 218 şi art. 222 C.pr.pen. dispune arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 13.07.2018 şi până la data de 11.08.2018 inclusiv’’, se arată în soluția decisă de Tribunalul Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax