Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declarație a unui europarlamentar bulgar: Granițele dintre România și Bulgaria trebuie să cadă, dacă nu ne primesc în Schengen

Publicat

Europarlamentarul bulgar Andrei Novakov spune că ”granițele dintre România și Bulgaria trebuie să cadă”, dacă cele două țări nu vor fi acceptate în Schengen până de Crăciun. 

Potrivit G4Media, acesta consideră că acțiunile comune ale Bulgariei cu România ar facilita construirea unui nou pod și punerea în funcțiune a unui bac pe Dunăre.

„Pentru fiecare zi pierdută la graniță, un camion pierde 200 de euro din banii proprietarului. Mulți dintre șoferi renunță la locul de muncă pentru că nu vor să stea la graniță. Sunt mii de încercări pe zi de a trece granița, e normal să existe acțiuni.

Când sunt prinși polițiștii corupți, ei trebuie să știe că își vor pierde pensia, precum și toate privilegiile.

Problema privind admiterea noastră în Schengen nu mai este în Olanda, ci în Austria. Acolo vor avea loc alegeri și unii au nevoie de mesaje mai sexy, de genul „noi îi vom opri, ca să dormiți voi liniștiți”. Somnul liniștit în Austria nu depinde de aderarea noastră la Schengen, dimpotrivă”, a comentat el.

Conform acestuia, de când Maria Gabriel este ministru de externe, diplomația este la un nivel înalt. „De când ea a preluat comunicarea cu instituțiile europene, nu am avut niciun fel de avertismente pentru nerespectarea legislației, procesul privind acceptarea noastră în zona euro a devenit mai clar”, crede Novakov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel

    sâmbătă, 26.08.2023 at 21:00

    Perfect de acord cu domnul europarlamentar.Ar putea insa face un prim pas prin eliminarea parcării obligatorii de la Ruse unde fiecare camion este obligat sa plătească 25 euro pentru a trece frontiera către România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax