Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Declarații controversate ale președintelui Consiliului Concurenței, legate de creșterea prețurilor: românii se autovictimizează

Publicat

Declarații controversate ale președintelui Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu. Acesta a spus că românii se autovictimizează în scandalul creșterilor de prețuri care afectează România de câteva luni. 

„Fiat justitia, pereat mundus nu a fost niciodată dictonul meu favorit. Avem prețuri mici față de restul UE. Să vedem și partea plină a paharului. Mereu totul e dezastru și suntem victime, sunt comploturi, speculanți, a spus Chirițoiu.

Bogdan Chirițoiu a mai afirmat că scumpirile din România, inclusiv cele la energie, carburanți și RCA, nu au avut la origine, din investigațiile de până acum, înțelegeri neconcurențiale ale companiilor.

Bogdan Chirițoiu a criticat mecanismul de plafonare a prețului la energie și a lăsat să se înțeleagă că actuala formulă ar putea fi modificată înainte să expire, în aprilie anul viitor.

„Am înțeles de la guvern că trebuie să-și facă niște calcule. Avem OUG, trebuie să vedem efectiv impactul ei, să vedem cât încasăm din suprataxare, cât ne costa subvențiile. Atunci vom ști exact”, spune Chirițoiu pentru Spotmedia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gheorghe

    luni, 23.05.2022 at 09:36

    cat castigi ma? astia ar merita o leafa cat este salariul minim pe economie!
    porcilor!
    ati scumpit tot si un sfant la salariul oamenilor!
    bagati bine in voi!

  2. Gelu Stoian

    luni, 23.05.2022 at 11:26

    @ GHEORGHE : musiu Bogdan ESTE chiri-TOIUL din care BEA Guvernul de Coalitie PSD-PNL&UDMR, cu Premierul General Nicolae MA-ciuca=USL DOI !!!!!

  3. Gelu Stoian

    luni, 23.05.2022 at 11:35

    Ce POATE sa declare acest PRESEDINTE de ” Consiliu al Concurentei ” ? Paseaza VINA Guvernului USL DOI pe Cetatenii Romaniei, ” AUTovictimiZATI „, ca doar ESTE PLATIT Sa FACA GARGARA, NU sa REZOLVE Problema CRESTERII PRETURILOR !!!!! CICA ” … guvernul va [ mai ] face niste calcule ” SI ” avem OUG … Atunci ( CAND Bai chiritoiu-LE { Fiat justitia }, la Calendele Romane, in 2035, sau LA Sfantu’ ASTEAPTA ?????????????????????????????????? ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate