Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declarații dure în interiorul coaliției. Ioan Lazăr, ALDE: ”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă PSD Alba la putere”

Publicat

Continuă atacurile liderului ALDE Alba, Ioan Lazăr, la adresa colegilor din coaliția de guvernare, la nivel judeţean. Într-o conferință de presă, Lazăr a declarat că dacă PSD-ul va ajunge vreodată la putere în Alba ”ne-am dat dracu`”.

De asemenea, Lazăr susţine că PSD își aduce aminte de ALDE Alba doar în momentul în care are nevoie de voturi.

”Acești colegi de guvernare uită că sunt la guvernare cu ALDE. Au uitat asta încă de la început, au nevoie de ALDE și conderă că cei din ALDE sunt colegi la guvernare doar când au nevoie de voturi. Aici e valabil și în parlament, nu numai în Alba, probabil de acolo vine curentul.

Iar vorbesc de Alba, nu știu ce să zic, au o problemă, cred că o fi vreo boală. Ei cred că totul li se cuvine numai lor, că fără ei județul asta se duce naibii, totul li se datorează numai lor, totul trebuie să treacă numai prin ei: șefi de instituții, șefi de deconcentrate, trebuie să meargă la ei să pupe mâna la șeful cel mare, să plece capul, să vadă, să știe și ei cine este Lider Maximo.

Eu vă spun așa, din nou subliniez, în Alba, nu știu că nu cunosc activitatea celor din țară și de la București: să ne ferească Dumnezeu să ajungem vreodată ca PSD-ul Alba, cu liderii actuali, nu vorbesc de cei mici din PSD, vorbesc de conducerea PSD-ului, hai să dau și nume, vorbesc de Dîrzu, vorbesc de Murg, mai au ei la învățământ pe doamna Dărămuș. Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județul Alba, că ne-am dat dracu”, a declarat Ioan Lazăr, vineri, în conferință de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 03.05.2019 at 13:07

    Daca ati constatat ca sunteti prostii lor de la inceput, acum ciocu mic. Nu mai salvati nimic. De fapt aia ati si fost !

  2. dsd

    vineri, 03.05.2019 at 14:04

    Singurul lucru bun din PSD Alba e prefectul care vad ca se implica destul de serios… in rest Dumnezeu sa ne apere.
    Numai mumii de 1000 de ani care pe langa faptul ca sunt depasiti se dau si destepti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax