Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declarații Klaus Iohannis: ”România nu are, de facto, prim-ministru. Această doamnă nu știe cum funcționează statul”

Publicat

k

Declarații dure ale lui Klaus Iohannis. Președintele României a spus ieri că ”se aude” că Viorica Dăncilă a transmis o solicitare Curții Constituționale, dar, a adăugat acesta, Curtea nu are cum să rezolve problema, care este una politică. ”M-aș fi așteptat să mă sune sau să mă caute și să mă întrebe de ce nu le dau un răspuns, de ce nu ne dați un răspuns! Această doamnă nu înțelege cum funcționează statul” a declarat Iohannis. 

”Prima cauză este aceea că de facto România nu are prim-ministru, a doua este aceea că PSD sub Dragnea, nu mai este capabil să negocieze politic” a spus președintele. Acesta a clarificat declarația, spunând că de fapt Guvernul este condus prin interpuși de ”infractorul Dragnea”.

Iohannis a spus că va amâna decizia privind remanierea până la decizia Curții Constituționale după care va ”acționa constituțional”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul a sesizat Curtea Constituţională pentru a soluţiona blocajul creat de preşedintele Klaus Iohannis prin amânarea numirii unor miniştri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax