Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Declarații Meleșcanu: ”Am mai văzut filmul ăsta. Românii din Diaspora să aibă răbdare… ei nu respectă legea”

Publicat

mele

Teodor Meleșcanu, declarații surprinzătoare despre cozile uriașe de la secțiile de votare din afara țării. Șeful diplomației susține că românii din diaspora nu respectă legea și nu se înregistrează înainte de vot, scriu jurnaliștii de la Libertatea.ro

„Singurele noastre greșeli au fost că am dublat secțiile de votare. Greșelile țin de evaluările făcute și de numărul de români care au ieșit la vot. Aici este vorba despre nerespectarea legii de către cetățenii români care trebuiau să se înregistreze pentru a vota.

Doar așa putem determina numărul de secții de vot. În Franța s-au înscris 215 romani, în rest mult mai puțini. Noi putem face evaluările ca să putem să determinăm numărul secțiilor de votare doar luând în calcul numărul celor care s-au înscris.

Facem tot ce putem, cu mijloacelle pe care le avem”, a declarat, pentru Liberatatea, Teodor Meleșcanu.

”Nu se pot face secții de votare suplimentare în timpul votului. Eu am mai văzut filmul ăsta, românii din diaspora să aibă răbdare” a adăugat acesta.

Citește știrea completă pe: Libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax