Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Declarații Viorica Dăncilă la ieșirea de la Parlament: ”Plecăm cu datoria împlinită. Nu-mi reproșez nimic și rămân la șefia PSD”

Publicat

cex

Viorica Dăncilă a făcut declarații la ieșirea din sala mare a Parlamentului. Aceasta și-a acuzat o serie de colegi de trădare și l-a somat pe președintele Iohannis să nominalizeze cât mai repede un nou prim-ministru.

”Moțiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece această moțiune, au fost și reprezentanți ai PSD care au trădat. Plecăm cu datoria împlinită. Le doresc celorlalți să vină în plen cu o nouă formula guvernamentală” a spus Viorica Dăncilă la plecarea de la Parlament.

 Vezi și EXCLUSIV Alba24: LISTA scurtă a posibililor miniștri din viitorul Cabinet Orban. 8 nume de la PNL și un independent la Justiție

Aceasta a spus că își va continua cursa la prezidențiale și a adăugat că va rămâne președinte al partidului. Viorica Dăncilă a mai adăugat că nu își reproșează nimic și că le urează succes celor care vor prlua guvernarea. ”Vom vedea dacă for putea face mai mult, să facem comparații peste câteva luni” a mai spus ea.

”Îmi doresc ca președintele să numească cât mai repede un nou premier, chiar și azi… Sâmbătă vom avea lansarea candidatului PSD la prezidențiale.. Vom veni cu un program la prezidențiale” sunt alte câteva declarații ale acesteia.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax