Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decoraţiunile luminoase de Crăciun pot afecta conexiunile internet wireless. Acestea pot pierde până la un sfert din viteză

Publicat

brad de craciun Conexiunea wifi poate deveni mai lentă în apropierea decorațiunilor luminoase care ornează brazii de Crăciun. Acestea pot încetini conexiunile internet fără fir, ce pot pierde până la un sfert din viteză, precizează Oficiul britanic pentru comunicații (Ofcom), preluat de 20minutes.ch.

Conexiunea wifi se stabilește cu greutate, arată Ofcom într-un comunicat. „Lămpile și ghirlandele luminoase care împodobesc bradul de Crăciun pot influența negativ semnalul wifi din cămine. Aceste decorațiuni emit radiații electromagnetice care pot perturba rețelele wifi”, a afirmat miercuri un purtător de cuvânt al Ofcom. El adaugă că semnalul poate fi influențat și de prezența cuptoarelor cu microunde, a frigiderelor sau a wifi-ului vecin.

Teste realizate anul trecut în Statele Unite, într-o cameră ornată cu mai multe ghirlande de Crăciun, confirmă afirmațiile Ofcom, analizele dezvăluind că wifi avea o viteză mai mică cu până la 25%.

În cazul în care conexiunea nu funcționează la parametrii normali, soluția cea mai simplă și mai eficientă constă în schimbarea poziției router-ului.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax