Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Defecţiune pe calea ferată între Alba Iulia şi Vinţu de Jos. Trenuri întârziate şi anulate

Publicat

Frigul de afară a afectat calea ferată între staţiile CFR Alba Iulia şi Vinţu de Jos, dând peste cap traficul feroviar, joi dimineaţa. Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 01.12.2011, ora 09.45, lucrătorii Postului de poliţie Transport Feroviar Alba Iulia au fost sesizaţi de către personalul de serviciu din staţia C.F. Alba Iulia, cu privire la faptul că şina de cale ferată (Dubla 2), la Km 425 + 850 m este fisurată, din cauza temperaturilor scăzute.

Circulaţia feroviară între Staţia CF Alba Iulia şi Vinţu de Jos a fost închisă, până la remedierea defecţiunii, deoarece şina de cale ferată (Dubla 1) este închisă circulaţiei feroviare, pentru lucrări, până la data de 9.12.2011.

În staţia C.F. Vinţu de Jos au rămas blocate trenul personal nr. 2304 Deva -Teiuş şi trenul accelerat nr.1816 Timişoara – Tg.Mureş, în care se aflau aproximativ 300 călători.

În zonă au fost dirijate efective de poliţie pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, fără a fi înregistrate evenimente negative.

În urma intervenţiei echipelor specializate, la ora 11,45, defecţiunea a fost remediată iar traficul feroviar a fost reluat.

Ca urmare a acestui eveniment 5 trenuri au înregistrat întârzieri între 8 şi 145 de minute, iar două trenuri personale, (Sibiu – Alba Iulia – Sibiu şi Vinţu de Jos- Alba Iulia – Vinţu de Jos), au fost anulate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax