Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Delegație a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Biblioteca Județeană Alba. Discuții despre proiecte de colaborare

Publicat

O delegație de la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București va fi prezentă luni, 16 septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. În cadrul întâlnirii se vor pune bazele proiectelor și colaborărilor viitoare dintre cele două instituții.

Vizita va debuta, de la ora 15.30, cu prezentarea colecției de carte și a activității bibliotecii județene. Apoi, va fi prezentată colecția American Shelf (Raftul American) Alba Iulia, anunță reprezentanții bibliotecii.

Din delegația ambasadei americane va face parte Violeta Talandis, reprezentantul regional pentru România, Republica Moldova și Ucraina. Aceasta aduce recomandări de la Washington pentru Spațiile Americane din țările menționate. Va fi însoțită de Irina Nițu, American Spaces Director.

În anul 2018, Ambasada S.U.A. la Bucureşti a inaugurat la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba o colecție de carte intitulată Raftul American (American Shelf) Alba Iulia.

Raftul American (American Shelf) Alba Iulia reprezintă o donaţie de carte ce oferă acces la informații diversificate despre cultura şi valorile americane. A fost, la momentul inaugurării, un important pas în colaborarea dintre Ambasada Statelor Unite la București, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate