Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Delegație a Parlamentului European, în vizită la Alba Iulia, la invitația lui Mircea Hava. Subiectul: banii europeni

Publicat

O delegație a Parlamentului European, formată din mai mulți parlamentari, experți și interpreți s-au aflat marți într-o misiune de lucru în România, în județele Alba și Cluj.

Misiunea condusă de Younous Omarjee, președintele Comisiei REGI, s-a bucurat și de prezența reprezentanților Biroului Parlamentului European din România.

Vizita este organizată cu sprijinul europarlamentarilor PNL, Mircea Hava și Daniel Buda.

De altfel, fostul primar din Alba Iulia, Mircea Hava, a fost cel care a jucat și roul de gazdă pentru delegația europeană.

Scopul deplasării în România, este de a cunoaște proiectele și beneficiarii fondurilor din Politica de Coeziune din cele două județe, precum și impactul economic și social pe care acestea l-au produs după finalizare.

Cei mai numeroși experimentați beneficiari se află în administrația locală sau în cadrul companiilor private, astfel că aceștia primari, parlamentari, reprezentanți ai Autorității de Management pentru Programul Regiunea Centru, ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 7 Centru, precum și ai Organismului Intermediar pentru Programul Operațional Capital Uman, dar și oameni de afaceri, au fost invitați cu toții la întâlnirea de marți, de la Alba Iulia.

Delegația și-a propus să viziteze inclusiv proiectele finanțate în Cetatea Alba Carolina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax