Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Delegaţie a Statului Major al Forțelor Navale Române, la Aiud. Profesia de militar de marină, promovată la Colegiul Național ”Titu Maiorescu”

Publicat

fortele_navale_romane-sigla Pentru organizarea unui workshop pe teme de comunicare precum și interculturale, o delegație a Statului Major al Forțelor Navale Române va face o vizită în municipiul Aiud, marţi, 21 februarie. Delegația se va întâlni cu elevii Colegiul Național ”Titu Maiorescu” pentru a promova profesiile militare de marină.

Delegația este formată din aproximativ 60 de persoane, ofițeri specialiști în comunicare publică din forțele navale, dar și profesori, studenți și masteranzi ai Universității Naționale de Apărare ”Carol I” din București.

Delegația se va deplasa la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” unde va avea întâlniri cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în scopul promovării profesiilor militare de marină și a sistemului de învățământ al Forțelor Navale.

Va depune o coroană de flori la Monumentul Calvarul Aiudului, urmând a vizita Cetatea Aiudului și Muzeul de Științele Naturii.

Delegația va fi primită de conducerea Primăriei Municipiului Aiud, ocazie cu care vor fi prezentate oportunitățile oferite de municipiu, în special în ceea ce privește sistemul de învățământ preuniversitar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax