Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Delegație din Alba, în vizită la Ambasada Japoniei de la București. Se discută posibilitatea dezvoltării de noi afaceri în Ocna Mureș

Publicat

Ambasada Japoniei la București va primi, joi, 8 noiembrie, vizita unei delegații din Alba iulia formată din vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui și primarul municipiului Ocna Mureș, Silviu Vințeler. Cei doi vor prezenta atașatului economic al Ambasadei strategia de dezvoltare a orașului Ocna Mureș în scopul de a convinge oamenii de afaceri japonezi să investească în zona noastră.

Potrivit vicepreședintelui Alin Cucui, în cadrul întâlnirii, posibililor investitori japonezi li se va prezenta oferta orașului și județului și mai precis ce poate pune la dispoziție CJ Alba și administrația locală din Ocna Mureș în materie de terenuri și infrastructură celor care văd în această zonă un posibil pol de dezvoltare.

Întâlnirea de la Ambasada Japoniei  vine la urmare a interesului manifestat de unele firme japoneze de a deschide afaceri în orașul Ocna Mureș. Vom reveni cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax