Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Delegație „Inter-Art” Aiud la ONU: Se pregătește expoziția „Mail Art”, o premieră mondială cu invitați din toate țările membre ONU

Publicat

Zilele trecute o delegaţie a Fundaţiei „Inter-Art” din Aiud a avut o serie de întâlniri oficiale la sediul Naţiunilor Unite din New York. Scopul întâlnirilor a fost discutarea unor detalii administrativ-organizatorice privind proiectul „Mail Art”, ce va avea loc în toamna anului viitor, moment în care fundaţia aiudeană va apărea pe holul expoziţional al celui mai important for internaţional de pe planetă.

Delegaţia formată din Ștefan Balog, preşedintele fundaţiei Inter-Art şi Robert Lixandru, secretarul general, a avut o întâlnire şi cu Anca Jurcan, adjunctul Ambasadorului Simona Miculescu la Misiunea Permanentă a României la Naţiunile Unite, instituţie parteneră a proiectului care promite un nou succes românesc după ce prima expoziţie marca Inter-Art a fost catalogată de oficialii ONU drept „cea mai internaţională manifestare de gen organizată vreodată în prestigioasa instituţie”.

Lansat de mai bine de o jumătate de an, proiectul Inter-Art propus pentru anul viitor promite o nouă premieră mondială, fiind vorba de o expoziţie „Mail Art” care pentru prima dată invită să participe cu lucrări artişti din toate cele 193 de ţări membre ONU. Deşi pare greu de realizat, organizatorii sunt optimişti, sperând ca un număr cat mai mare de ţări din toate colturile lumii să apară pe afiş.

Până în prezent, peste o sută de artişti din 53 de ţări au trimis lucrări, tema propusă fiind: Națiuni-Apă-Culturi, titlul simbolic ce propune o punte între diferite popoare, civilizaţii, culturi dar aduce şi un omagiu apei ca simbol al vieţii într-un an dedicat preţiosului lichid de către Naţiunile Unite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cosmin

    marți, 11.12.2012 at 10:42

    felicitari..o realizare demna de luat in seama

  2. ildi

    marți, 18.12.2012 at 18:33

    felicitari! este o mare realizare, meritati toata admiratia pentru totii anii in care ati organizat expozitiile.

  3. dee ildi

    marți, 18.12.2012 at 18:36

    …imi place si tema pe care ati ales-o, permite imaginatiei, creativitaii sa atinga orizonturi indepartate 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax