Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Delegație Permanentă: PNL Alba are un colegiu de senator și două colegii de deputați. Vezi cine va intra în cursa pentru parlamentare

Publicat

Deputatul Călin Potor a fost oficial confirmat în cadrul Delegației Permanente de vineri de la București, drept candidat la parlamentarele din acest an. Liberalul a adjudecat Colegiul Alba Iulia din Camera Deputaților.

Anunțul a fost făcut chiar de către Călin Potor, care a declarat că de vineri candidatura sa este oficială: „Sunt votat și confirmat ca și candidat pe Colegiul Alba Iulia”. În cadrul Delegației Permanente de vineri au fost validați toți candidații PNL la parlamentarele din acest an. În urma deciziilor luate, PNL rămâne cu două colegii de deputați și unul de senator.

Teodor Atanasiu a fost confirmat drept candidat pe Colegiul Senatorial Alba Iulia, în timp ce pe cele două colegii din Camera Deputaților au fost aleși Călin Potor pe Alba Iulia, iar Dan Simedru, pe Cugir-Zlatna. Asta înseamnă că Mihai Nicușor și Angelica Mocan nu vor mai participa la alegerile din acest an.

Potrivit lui Călin Potor, Colegiul Sebeș-Blaj de la deputați va rămâne în continuare PC-ului, asta deși liderii PC Alba l-au refuzat deja. Potrivit unor surse, PC s-ar putea afla în negocieri cu PSD Alba pentru cedarea acestui colegiu care ar urma să fie ocupat de Ovidiu Jidveian. În această situație, atât liberalii, cât și social-democrații s-ar declara mulțumiți, iar spiritele încinse din interiorul USL din ultima perioadă s-ar calma.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. soso

    sâmbătă, 20.10.2012 at 08:51

    Tot la Bucuresti se „da ora exacta”… de ce mai au propuneri si voteaza astia din judete cand totul depinde de „comitetul central”?

  2. Pilu

    sâmbătă, 20.10.2012 at 11:40

    Dragi cititori ai acestui portal de stiri, va rog sa-mi spuneti o definitie a traseismului politic si ce parere aveti despre cei care l-au practicat si il practica.Pentru asanarea morala a clasei politice romanesti, eu cred ca traseismul politic ar trebui inerzis prin lege.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate