Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Delgaz Grid va înlocui 25 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în localităţi din Alba

Publicat

retea gaz

Delgaz Grid anunţă că va înlocui, în 2018, 25 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi din judeţul Alba. Comparativ, anul trecut a modernizat 29 de kilometri de reţea.

Investiţiile din 2017, de circa 4,3 milioane de lei, pentru creşterea siguranţei şi calităţii serviciilor de distribuţie a gazelor naturale au fost derulate la Alba Iulia, Aiud, Cugir, Ocna Mureş, Panade, Sebeş, Tiur, Veseuş, dar şi în alte locaţii din judeţ.

Pentru anul în curs, compania a alocat pentru judeţul Alba un buget de investiţii de circa 4,8 milioane de lei pentru înlocuirea a aproximativ 25 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi.

Totodată, alte noi proiecte de investiţii pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale sunt în dezvoltare la acest moment, potrivit companiei.

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale în lungime de peste 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord a României: Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău, dar şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax