Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Delimitarea lui Voicu Paul de ”epoca Hava”, într-o scrisoare către albaiulieni: Am reușit să regândesc managementul instituției

Publicat

Chiar dacă nu a fost încă nominalizat (oficial) drept candidat al PNL la Primăria Alba Iulia, Voicu Paul a transmis o scrisoare către locuitorii orașului în care își prezint realizările de la preluarea atribuțiilor de primar, dar și ”oferta electorală”. Scrisoarea a fost introdusă în cutiile poștale ale oamenilor, împreună cu înștiințările de plată pentru impozite.

Deși se bazează în mare parte pe susținerea lui Mircea Hava pentru nominalizarea drept candidat, Voicu Paul se dezice de acesta, chiar în scrisoare. Acesta spune destul de direct că este mai eficient decât Hava, reușind să construiască un buget mai mare cu 13 milioane de lei, dar și că a regândit managementul instituției și a plătit datoriile restante din anul Centenar.

Fragmente din scrisoarea lui Voicu Paul:

  • ”În 2019, un an dificil pentru Primăria Alba Iulia, am reușit să stingem datoriile rămase la lucrări din anul Centenar”.
  • ”Din luna iulie, de când am preluat atribuțiile de primar, am avut ca obiectiv eficientizarea activității și reducerea cheltuielilor ce afectează bugetul orașului , adică să regândesc managementul instituției. Și cred că, într-o primă etapă, aș putea spune că am reușit, dacă e să mă uit la cum am încheiat anul 2019, având un excedent de 13,1 milioane lei”.

În continuarea scrisorii, Voicu Paul vorbește despre investiții de zeci de milioane de euro investiți în iluminatul public, în reabilitarea infrastructurii de transport, despre spații noi de agrement în Cetate și despre construirea bazei sportive de agremenent în zona Bazinului Olimpic. Adică cam toate restanțele din ultimii 20 de ani ale lui Mircea Hava.

Scrisoarea poartă antetul primăriei și se vrea una de informare administrativă. În realitate, are toate elementele uneia electorale.

Modul în care este redactată această scrisoare este relevant pentru situația din interiorul PNL, acolo unde Voicu ar mai fi avut tentative de delimitare de perioada în care primăria era condusă de Mircea Hava, lucru care se pare că l-a deranjat pe fostul primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax