Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Demersuri pentru amenajarea accesului în zona de vest a oraşului Sebeş, pentru investiţia „Star Transmission”

Publicat

În urma unei întâlniri a reprezentanţilor Primăriei Sebeş cu mai mulţi agenţi economici din oraş, administraţia locală propune CL aprobarea preluării de către CNADNR a unei străzi şi a unui canal colector în vederea modernizării accesului în zona industrială de vest. Printre cei care au solicitat aceste lucrări se află şi reprezentantul firmei „Star Transmission” care urmează să extindă activitatea pe un teren de aproximativ 18 hectare.

Consilierilor locali li se propune pentru aprobare darea în administrare către Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a străzii Investitorilor, în lungime de 750 m şi a unui canal în lungime de 2.400 m, aparţinând domeniului public, situate în partea de vest a oraşului, în vederea modernizării şi amenajării – parte carosabilă, trotuar, amenajare canal de scurgere a apelor pluviale.

Citeşte mai multe detalii pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax