Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Demisie în Liga Studenţilor din Alba Iulia: Janeta Lăpăduş renunță la conducerea LSUA. Funcția va fi preluată interimar de Bogdan Radu

Publicat

Preşedinta Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” şi-a dat demisia din conducerea organizaţiei. Janeta Lăpăduş se afla la cel de-al doilea mandat de preşedinte, care urma să expire în luna martie a anului viitor. Din motive personale, aceasta a hotărât să nu îşi mai continue activitatea ca preşedinte al Ligii.

„Janeta Corina Lăpăduş, în calitate de Preşedinte al Ligii Studenţilor din Universitatea <1 Decembrie 1918> Alba Iulia, odată cu convocarea Adunării Generale Extraordinare a LSUA din data de 14.11.2013 a prezentat Comisiei de Alegeri cererea de demitere din funcţie. Demisia acesteia a fost aprobată de către Preşedintele Comisiei de Alegeri, fapt pentru care din data de 14.11.2013, Janeta Corina Lăpaduş nu mai deţine funcţia de Preşedinte a LSUA”, se arată în comunicatul transmis de Liga Studenţilor din Alba Iulia.

Până la viitoarele alegeri, interimatul va fi asigurat de vicepreşedintele organizaţiei, Nicolae Bogdan Radu. Potrivit acestuia, alegerile trebuie să fie organizate în termen de 30 de zile de la demiterea din funcţie. Bogdan Radu nu a mai ocupat funcţia de preşedinte până în acum şi a declarat că se va înscrie în cursa pentru funcţia de conducere, care ar trebui să aibă loc în luna decembrie. Liga Studenţilor este condusă atât de către vicepreşedinte, cât şi de Raluca Anca Adam, deţinând funcţia de secretar.

Janeta Lăpăduş a activat în cadrul organizaţiei pentru studenţi din 2010. În perioada 2011-2012 a ocupat funcţia de secretar al Ligii Studenţilor, iar în 2012-2013 a câştigat primul mandat de preşedinte. Al doilea mandat de conducere a început în luna martie a acestui an şi urma să expire în martie 2014. Aceasta va rămâne membru al organizaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax