Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Demonstraţie a poliţiştilor locali din Alba Iulia, pentru elevii din Orăştie: tactici specifice şi arte marţiale tradiţionale

Publicat

Elevii de la două şcoli generale şi un liceu din Orăştie au fost martorii unui exerciţiu demonstrativ desfăşurat de poliţişti locali din Alba Iulia, Orăştie, Simeria şi Deva. Exerciţiul a fost practic prima parte dintr-un proiect mai amplu al Centrului de Formare şi Instruire Continuă (C.F.I.C.) Orăştie al Ministrului Afacerilor Interne intitulat „Informează-te! Fii cel mai bun”.

Exerciţiul a cuprins tactici poliţieneşti şi, punctul culminant, o demonstraţie de arte marţiale tradiţionale.

Scopul general al proiectului „Informează-te! Fii cel mai bun” constă în însuşirea de către elevi a unor cunoştinţe teoretice despre misiunile şi activităţile pe care le desfăşoară structurile de Ordine şi Siguranţă Publică din M.A.I. Activitatea a fost prima din cadrul proiectului, care mai cuprinde o masă rotundă cu tema „Metode de predare în procesul instructiv educativ din sistemul de învăţământ primar, liceal şi de formare profesională”, ce se va desfăşura la C.F.I.C. Orăştie, expunerea cu tema „Comportamentul elevilor la şcoală şi în afara şcolii”, de la liceul “Nicolaus Olahus”, şi acţiunea „E ziua ta, copile drag!”, ce va avea loc la şcoala din Beriu. Proiectul se va finaliza la sfârşitul acestui an şcolar, pe data de 15 iunie.

De la sfârşitul lunii februarie, 25 de poliţişti locali din Alba Iulia se află la C.F.I.C. al M.A.I. Orăştie pentru a urma cursurile de iniţiere în carieră, aşa cum prevede legea de înfiinţare şi funcţionare a Poliţiei Locale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax