Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deplasări grele pentru echipele din Alba în etapa 7 a play-off-ului Ligii a 3-a. Lupta pentru baraj se poate încheia sâmbătă

Publicat

Ambele reprezentante ale județului Alba în play-off-ul Ligii a 3-a joacă sâmbătă, 6 mai, în deplasare.

Etapa cu umărul 7 a play-off-ului eșalonului terț le trimite pe Unirea Alba Iulia la Hunedoara, și pe Metalurgistul Cugir la Ungheni, pentru duelurile cu formațiile locale.

Corvinul Hunedoara – Unirea Alba Iulia

CSM Unirea Alba Iulia se deplasează la Hunedoara pentru a se duela cu Corvinul, echipă care încă nu a pierdut niciun meci în actualul campionat.

În stagiunea curentă cele două formații s-au întâlnit de 4 ori, Corvinul înscriind câte 3 goluri în fiecare partidă.

Problema câștigătoarei acestui mei pare deja rezolvată, întrucât formația antrenată de Marcel Rusu nu pare a fi în stare să producă surpriza sezonului și să câștige la Hunedoara.

Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir

Metalurgistul Cugir are ultima șansă de a rămâne în lupta pentru locurile de baraj, iar după meciul bun făcut miercuri, la Hunedoara, trupa lui Lucian Itu pare mai mult decât capabilă de a învinge la Ungheni.

Cugirenii au învins Unirea Ungheni în două rânduri pe parcursul acestui sezon, un meci fiind încheiat la egalitate iar altul cu victoria mureșenilor.

Unirea Ungheni a făcut, de asemenea, un meci bun în ultima etapă, la Alba Iulia, acolo unde au remizat cu Unirea Alba Iulia, scor 2-2, după ce gazdele au condus până în minutul 77.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax