Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputat Florin Roman PNL ALBA: PSDragnea taie dreptul pensionarii cu doi ani mai devreme pentru pensionarii din Zlatna

Publicat

roman

Din noua lege a pensiilor, aprobată de majoritatea PSD-ALDE a fost eliminat articolul care permitea pensionarilor ce au locuit pentru o lungă perioadă de timp în zonele poluate să se pensioneze mai repede.

În județul Alba, în principal sunt vizați pensionarii din Zlatna, care în baza vechii legi se puteau pensiona cu 2 ani mai repede fără penalități. Afirmația îi aparține deputatului PNL De Alba, Florin Roman.

”Noua lege a pensiilor aprobată de majoritatea PSD-ALDE, la finele anului trecut a eliminat art 65, aliniatul 5, din legea 263/2010, care permitea pensionarilor ce au locuit timp de 30 de ani în zonele poluate sa se pensioneze mai repede cu 2 ani, fără penalități.

Este răspunsul oficial al ministrului Muncii, Marius Budai, la o interpelare pe care i-am adresat-o în calitate de deputat de Alba.

“Art 65, aliniatul 5 a fost eliminat…Stabilirea obiectivă a unei legături de cauzalitate între condițiile de mediu și modificarea stării de sanatate a unei populații rezidente într-un areal stabilit se poate face doar pe baza unei cercetări științifice”, precizează ministrul muncii.

Să înțeleg ca legea inițială era ilegală? Ca nu exista nici un studiu. Eliminarea acestui articol a fost votată în forma finală și de deputatul PSD, Ioan Dirzu, în timp ce parlamentarii PNL de Alba au votat împotrivă.

Așadar, dragi pensionari din Zlatna, acesta este respectul pe care vi-l da PSDragnea, care v-a promis miere și acum vă dă fiere. Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?” a declarat Florin Roman, deputat PNL de Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Solicitare de 4,6 milioane de lei de la guvern, pentru vizita Papei Francisc la Blaj. Ce proiecte au nevoie de bani

Publicat

primaria blaj

Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar solicită Guvernului României un sprijin financiar în valoare de 4.635.203,95 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru organizarea vizitei Sanctității Sale, Sfântul Părinte Papa Francisc, la Blaj din data de 2 iunie 2019. Comunicat de presă ”Primarul municipiului Blaj, domnul Gheorghe Valentin Rotar, anunță că administrația […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Rareș Bogdan către Liviu Dragnea – ”Pe 26 mai, tu vei fi NIMIC!”

Publicat

romania nu e psd

PNL a lansat pe internet un clip despre reacția arogantă a lui Liviu Dragnea la adresa unui tânăr care i-a transmis că PSD nu a făcut nimic pentru România. România #nuepsd! România #nuepsd!Tu ești România! România în primul rând! Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 19 aprilie 2019 În cadrul unei întâlniri electorale a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VCST Alba Iulia angajează electromecanici, operatori CNC, inginer automatist, inspectori calitate și inginer proces (P)

Publicat

poza-fabrica-new

BMT România este parte a BMT International, cu sediul central în Belgia. Grupul BMT este prezent în mai multe țări (Belgia, Germania, Cehia, România, Mexic, China, India, SUA), care activează în industriile aeronautică, feroviară, automotive și a sticlei. În România, cele patru divizii sunt reprezentate la Iași (BMT Aerospace, IGW, OMCO, CNUD – EFCO) și […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

InfoCons: Numărul maxim de aditivi din vopseaua de ouă a crescut cu peste 50% în 2019 față de anul 2015

Publicat

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor InfoCons a publicat recent rezultatele unui studiu comparativ aferent perioadei 2015 – 2019 pe 59 de produse tip vopsea de ouă, ținând cont de rezultatele studiilor din 2015, 2016, 2018 și 2019. Sărbătoarea Sfintelor Paşti este primită în casele românilor cu o curăţenie generală, făcută din timp de gospodine, dar şi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate