Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputat Florin Roman PNL ALBA: PSDragnea taie dreptul pensionarii cu doi ani mai devreme pentru pensionarii din Zlatna

Publicat

roman

Din noua lege a pensiilor, aprobată de majoritatea PSD-ALDE a fost eliminat articolul care permitea pensionarilor ce au locuit pentru o lungă perioadă de timp în zonele poluate să se pensioneze mai repede.

În județul Alba, în principal sunt vizați pensionarii din Zlatna, care în baza vechii legi se puteau pensiona cu 2 ani mai repede fără penalități. Afirmația îi aparține deputatului PNL De Alba, Florin Roman.

”Noua lege a pensiilor aprobată de majoritatea PSD-ALDE, la finele anului trecut a eliminat art 65, aliniatul 5, din legea 263/2010, care permitea pensionarilor ce au locuit timp de 30 de ani în zonele poluate sa se pensioneze mai repede cu 2 ani, fără penalități.

Este răspunsul oficial al ministrului Muncii, Marius Budai, la o interpelare pe care i-am adresat-o în calitate de deputat de Alba.

“Art 65, aliniatul 5 a fost eliminat…Stabilirea obiectivă a unei legături de cauzalitate între condițiile de mediu și modificarea stării de sanatate a unei populații rezidente într-un areal stabilit se poate face doar pe baza unei cercetări științifice”, precizează ministrul muncii.

Să înțeleg ca legea inițială era ilegală? Ca nu exista nici un studiu. Eliminarea acestui articol a fost votată în forma finală și de deputatul PSD, Ioan Dirzu, în timp ce parlamentarii PNL de Alba au votat împotrivă.

Așadar, dragi pensionari din Zlatna, acesta este respectul pe care vi-l da PSDragnea, care v-a promis miere și acum vă dă fiere. Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?” a declarat Florin Roman, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax