Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Deputat Florin Roman PNL ALBA: PSDragnea taie dreptul pensionarii cu doi ani mai devreme pentru pensionarii din Zlatna

Publicat

roman

Din noua lege a pensiilor, aprobată de majoritatea PSD-ALDE a fost eliminat articolul care permitea pensionarilor ce au locuit pentru o lungă perioadă de timp în zonele poluate să se pensioneze mai repede.

În județul Alba, în principal sunt vizați pensionarii din Zlatna, care în baza vechii legi se puteau pensiona cu 2 ani mai repede fără penalități. Afirmația îi aparține deputatului PNL De Alba, Florin Roman.

”Noua lege a pensiilor aprobată de majoritatea PSD-ALDE, la finele anului trecut a eliminat art 65, aliniatul 5, din legea 263/2010, care permitea pensionarilor ce au locuit timp de 30 de ani în zonele poluate sa se pensioneze mai repede cu 2 ani, fără penalități.

Este răspunsul oficial al ministrului Muncii, Marius Budai, la o interpelare pe care i-am adresat-o în calitate de deputat de Alba.

“Art 65, aliniatul 5 a fost eliminat…Stabilirea obiectivă a unei legături de cauzalitate între condițiile de mediu și modificarea stării de sanatate a unei populații rezidente într-un areal stabilit se poate face doar pe baza unei cercetări științifice”, precizează ministrul muncii.

Să înțeleg ca legea inițială era ilegală? Ca nu exista nici un studiu. Eliminarea acestui articol a fost votată în forma finală și de deputatul PSD, Ioan Dirzu, în timp ce parlamentarii PNL de Alba au votat împotrivă.

Așadar, dragi pensionari din Zlatna, acesta este respectul pe care vi-l da PSDragnea, care v-a promis miere și acum vă dă fiere. Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?” a declarat Florin Roman, deputat PNL de Alba.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Va cânta piesa „On a Sunday” la concursul de la Tel Aviv

Publicat

Ester Peony

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv. Show-ul selecţiei naţionale s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acuzaţii de practici ilegale: intervenţii estetice la coafor. Colegiul Medicilor a sesizat Poliţia

Publicat

sweet-estetix

O clinică de înfrumuseţare a fost reclamată la Poliţie pe motiv că ar face intervenţii estetice, precum injectarea buzelor și a pomeților, cu acid hialuronic, într-un coafor. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Suceava spun că s-au sesizat după ce au văzut mai multe reclame în mediul online prin care un coafor promova găzduirea unui tur naţional. La […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: EUROVISION ROMANIA 2019, finala. Va fi votată piesa pentru participarea la concursul din luna mai

Publicat

finala eurovision romania 2019

Reprezentantul României la Eurovision 2019 şi piesa prezentată în acest concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv, vor fi votate duminică, în cadrul show-ului selecţiei naţionale. Spectacolul de la Sala Polivalentă din Bucureşti va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Zeci de maşini cu defecţiuni tehnice majore, oprite în trafic. Aproape 6000 de amenzi date şoferilor, în 2 zile

Publicat

actiune politia RAR

Polițiștii și specialiștii R.A.R. au verificat în trafic, în două zile, peste 10.000 de autovehicule. Pentru defecțiuni la sistemele de frânare, direcție, iluminare sau alte nereguli care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii au aplicat peste 5.700 de sancțiuni. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 120 au fost pentru deficiențe ale sistemului de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate