Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputați, rechemați în ședință. Au stabilit pedepse pentru niște fapte care fuseseră eliminate din legea stării de alertă

Publicat

dep

Deputații din Comisia Juridică a Camerei au fost convocați pentru o nouă ședință, după ce legea care prevede măsurile dispuse în perioada stării de alertă a fost adoptată greșit. Aceștia au stabilit pedepse pentru niște fapte care fuseseră eliminate din lege.

În lege au fost introduse mai multe sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorități, însă deputații juriști au respins articolul care prevede măsurile respective.

Altfel spus, deputații au stabilit pedepse pentru fapte care nu există.

Legea a fost modificată în această dimineață, astfel încât să cuprindă sancțiuni pentru cei care nu respectă izolarea, carantină sau măsurile de restricție a circulației impuse de autorități.

Plenul Camerei Deputaților a fost suspendat până la finalizarea ședinței Comisiei Juridice în care va fi modificat raportul care prevede măsurile și sancțiunile pe care le pot lua autoritățile în perioada stării de urgență.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 13.05.2020 at 20:56

    Ce oameni prosti am ales !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax