Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputații au votat legea inițiată de Dragnea, care interzice exportul de bușteni din România. Florin Roman: Era legea noastră

Publicat

padure copac taiat

Deputații au votat joi o lege care interzice timp de zece ani exportul de bușteni din România. Interdicția se aplică de la 1 ianuarie 2021. Pentru nerespectarea acestei legi, s-a stabilit o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 3 ani, sau cu amendă de 100.000 de lei.

În forma actuală, legea a fost inițiată de Liviu Dragnea, cu doar câteva zile înainte să intre în pușcărie, dar liberalii își asumă și ei paternitatea ei prin vocea liderului de grup, Florin Roman.

”Proiectul lui Dragnea a fost plagiat sau furat de la PNL, acesta fiind depus încă din 2017, de subsemnatul și deputatul Corneliu Olar. Singura diferența este ca noi propuneam interzicerea exportului de buștean pe 5 ani, iar plagiatorul Dragnea a dublat miza ca la poker! În timp ce proiectul PNL este ținut la sertar de 3 ani, proiectul Liviu Dragnea a fost promovat peste noapte de PSD. Cutuma parlamentara prevedea contopirea celor doua proiecte, dar nu este prima dată când PSD fura proiectele bune ale PNL” a scris Roman pe contul său de facebook, cu o zi înainte votării.

Proiectul a fost inițiat de către: Budăi Marius-Constantin, Căruceru Aida-Cristina, Ciuhodaru Tudor, Dragnea Nicolae-Liviu, Drăghici Mircea-Gheorghe, Florea Oana-Consuela, Iordache Florin, Manole Petre-Florin, Mihălcescu Carmen-Ileana, Simonis Alfred – Robert, Steriu Valeriu-Andrei, Tudor Beatrice, Tuşa Adriana Diana.

În legea lui Dragnea, termenul de aplicare era anul 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 23.04.2020 at 17:55

    N-am citit-o, dar intreb : cate portite au fost lasate a fi interpretate ambigu ? Daca nu, bravo voua ! Pentru ca in Romania orice lege are interpretii ei si hop la CC.

  2. pilu

    joi, 23.04.2020 at 21:29

    Pai ati dat stirea trunchiata. Este vorba de export in afara UE. Praf in ochi.Pai austriecii cu aceasta ocazie si-au marit cota, nu ? Ce parlamentari de cacao sunt ! Rusine !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax