Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Călin Potor a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24. Vezi cum a răspuns la întrebările transmise de cititori și adversarii politici

Publicat

Deputatul PNL Călin Potor, principalul adversar al lui Mircea Hava la Primăria municipiului Alba Iulia, a dat „Testul de Sinceritate” la Alba24. Potor este cea de-a doua personalitate politică din judeţ, invitată în platoul Alba24.ro pentru a răspunde întrebărilor cetăţenilor şi ale adversarilor din politica locală, prin intermediul jurnalistului Dan Lungu, moderatorul emisiunii „Testul de Sinceritate”.

Timp de 45 de minute, jurnalistul Dan Lungu, moderatorul emisiunii, i-a adresat lui Potor mai multe întrebări provenite de la cititorii Alba24, transmise prin intermediul secțiunii de „Comentarii” a site-ului Alba24, dar și întrebări provenite de la adversarii politici – Mircea Hava, liderul PDL Alba și Vasile Crișan, UNPR Alba.

Cel de-al doilea invitat în platoul Alba24.ro, deputatul PNL Călin Potor este medic de profesie, a fost preşedintele PDL Alba Iulia şi viceprimar al municipiului. În 2009, a fost ales deputat pe listele PDL. În 2010, a demisionat din partid şi s-a înscris în PNL.

Iată câteva din întrebările la care a răspuns Călin Potor:

Pentru ce își ia parlamentarul Potor banii? (în condițiile în care este în grevă parlamentară)

În cazul în care nu veți câștiga la Primăria Alba Iulia, veţi candida și la un mandat în Parlament?

Candidați la Primăria Alba Iulia pentru a plăti o poliță cuiva?

La un moment dat, s-a vehiculat că ați plecat din PDL pentru că nu vi s-a dat o funcţie, cea de președinte al Consiliului de Administrație de la spital. Este adevărat?

Dacă mâine PNL face alianță cu PDL, ce veţi face?

Vizionare Plăcută!!


Primul invitat al emisiunii „Testul de sinceritate” a fost președintele PDL Alba și totodată primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava. Acesta a răspuns la întrebările cetăţenilor legate de oraş, de protestele din stradă sau de alegerile care se apropie.

Vedeţi mai jos prima ediţie a emisiunii „Testul de sinceritate”, cu Mircea Hava şi Dan Lungu:

[media id=464 width=450 height=320]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

19 Comentarii

19 Comentarii

  1. Mircea TRIFU

    joi, 02.02.2012 at 20:58

    Va mai permite D-l POTOR instaurarea unei ADMINISTRATII DICTATORIALE???O sa preia de la HAVA CARACATITA Administrativa si va face ce a facut si el??Va fi un primar care-si va respecta rivalii politici sau va proceda ca si HAVA si nu-i va baga in seama??va opri cheltuirea banilor fara rost pe pliante,excursii,spectacole mediocre calendare etc.??va fi un PRIMAR CINSTIT???

    • Calin Potor

      vineri, 03.02.2012 at 09:29

      Nu am fost si nu sunt ca Hava! Nu, nu,nu,da,nu,da,da.

  2. Lazarescu

    joi, 02.02.2012 at 21:14

    Domnule Potor, explicati sincer care este mecanismul prin care se scurg medicamentele din spitalul judetean alba. Ati lucrat acolo. la cate „congrese” platite de firmele de distributie, producatori de medicamente si aparatura medicala ati participat?

    • Calin Potor

      vineri, 03.02.2012 at 09:25

      Nu am participat la astfel de „congrese”. In general banii pe programele de sanatate (oncologie, diabet,……) sunt vizati de firme de medicamente. Am propus de mai multe ori ca cei care gestioneaza acesti bani sa arate pasapoartele si sa fie facute publice vizele pe care le au (si doar pt SUA ar fi suficient!). Incepand cu ministrul sanatatii Ritli (oncologie infantila) si pana la responsabilii de programe la nivel judetean toti au facut „turism medical” pe banii firmelor. Mecanismul e simplu: lipsa alocarii de fonduri pentru achizitia medicamentelor si acolo unde fondurile exista (programe de sanatate) se cumpara tot ce e mai scump si nu neaparat cel mai bun!

  3. M.S.

    joi, 02.02.2012 at 21:22

    Care a fost motivul pentru care pe vremea cand erati director la spitalul din Alba v-ati opus infiintarii SMURD si la Alba iulia?

    • Calin Potor

      vineri, 03.02.2012 at 09:16

      Nu m-am opus SMURD-ului ! A fost o incercare a Consiliului Judetean de a face un fel de…SMURD. Nu sunt adeptul ideii ca toti putem face de toate si de aceea am considerat ca SMURD-ul trebuie sa fie facut de Raed Arafat (cu care sunt si bun prieten) si nu de Dumitrel, trebuie facut de profesionisti si nu de politruci!

      • tempera

        vineri, 03.02.2012 at 17:55

        Parca era test de sinceritate! Te-ai opus din toti porii si din arab afacerist nu-l scoteai pe Arafat.

        • Calin Potor

          sâmbătă, 04.02.2012 at 00:01

          Afacerist un tip care a vandut din averea personala pentru a cumpara ambulante la Tg Mures? Educatia la voi in PD lasa mult de dorit! De aceea lumea nu va mai vrea, de aceea sunteti anonimi pentru ca va e rusine de numele voastre, sunteti mincinosi pentru ca asa traiti voi….bine!

          • Alex Danila

            sâmbătă, 04.02.2012 at 20:33

            Iata cum Potor isi jigneste albaiulieni,in comentariul de mai ss. el zice „educatia la voi in PD lasa mult de dorit” ???ce???Potore,cum indraznesti sa ne faci needucati, si de unde stii ca cel care a comentat mai sus e membru PDL? vorbesti la fel de urat ca forumistii de pe ziarul Unirea.ro, ziar plin de oameni de-ai tai, care au transformat ziarul acela n ciorna ta!RUSINE!sper ca lumea sa se destepte si sa-l voteze pe Hava sau pe Vieru!

  4. bogdan

    vineri, 03.02.2012 at 12:45

    Daca castigati primaria Alba Iulia indicati primele cinci masuri pe care o sa le aplicati

  5. gigi

    vineri, 03.02.2012 at 13:41

    veti accepta proiectele bune venite din partea opozitiei in momentul cand ve-ti fi primar ???ori le ignorati la fel cum au facut actuala conducere,investitile le veti face transparente??

  6. Angelica

    vineri, 03.02.2012 at 13:46

    Care este legatura dintre macelarul de la Ighiu, cabinetele medicale din Zona Industriala si viceprimarul Potor Calin?

  7. Tzontzonel

    vineri, 03.02.2012 at 13:54

    Cum s-a simtit domnul Potor in cei 12 ani petrecuti alaturi de Hava, Basescu si PDL?

    Cat a fost de chinuitoare trecerea de la medic de dispensar la Cucuietii din Deal, la cea de medic in municipiu, director la Salvare, consilier local, viceprimar si parlamentar, toate realizate cu sprijinul si prin efortul „portocaliilor” si nu prin merite profesionale deosebite? Oare cati ati fost vreodata „consultati” de doctorul Potor?!

    Oare cat de torturata a fost constiinta domnului Potor in toti acesti ani in care a trecut de la Cucuieti la Parlament? Reusea sa doarma noaptea? Suporta sa se intalneasca zi de zi cu ei?

  8. Tzontzonel

    vineri, 03.02.2012 at 13:56

    Ce pacat! Domnule Potor, cum e sa fiti „tradat” de mii de colegi, prieteni si cunostinte din PDL? Cat e de bine alaturi de Atanasiu, pe care din Fonfonel si Feloncaitul nu-l scoteati pana amus un an?

  9. Aurelian

    vineri, 03.02.2012 at 20:43

    Domnule Potor, daca tot suntem la testul siceritatii,ce ve-ti face dupa ce pierdeti alegerile de Primar, nu ve-ti intra nici in Consiliul local, si la Parlamentare nici nu se pune problema, ca nu va puteti apropia?

  10. Alex Danila

    sâmbătă, 04.02.2012 at 20:36

    domnue Potor…in ziare scria ca Atanasiu si-a dat emisia din Parlament in semn de protest…dvs.de ce nu ati facut-o, va e frica sa lasati ciolanul?

    • ramyna

      luni, 06.02.2012 at 13:31

      Ca sa si dea demisia din parlament nu este asa de bine cu credeti voi!E tot pe banii vostri!peste 45 de zile bani ptr campanie,in noiembrie din nou…va convine?Nu cred!Domnul Hava…cate dosare ai la DNA?cand ajung la tavan sunt bagate iar sub masa…fonduri europene…cetatea…abia astept!Voi astia din PDL sunte-ti terminati!!!De ce nu va intrebati primarul ce a facut cu banii de la sefa lui- Blonda lui Base?

  11. vali

    luni, 06.02.2012 at 09:42

    Nu stiu mai nimic despre dl. Potor, dar nu mi se pare un tip suficient de destept ca sa ridice nivelul de trai al albaiulienilor. Poate ca director al spitalului judetean a facut treaba buna, nu stiu, caci, slava Domnului, nu am fost internat pe acolo, oricum demisia din PDL si intratea in PNL mi se pare cam suspecta. In orice caz multa sanatate tuturor candidatilor la primarie !!!

  12. sorin

    miercuri, 08.02.2012 at 12:38

    D-l potor nu rezista la coada la un bancomat din alba iulia si da un telefon la unul din directorii bancii sa se plinga ca ditamai domnu potor sta la coada, cu o asemenea atitudine eu unu nu merg pe mana lui,este incredibil cit sunt de plini de ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax