Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Călin Potor a fost mutat la Comisia pentru Industrii şi Servicii a Camerei Deputaţilor, deși nu are pregătire în domeniu

Publicat

Deputatul liberal de Alba Călin Potor a fost scos din Comisia pentru sănătate şi familie a Camerei Deputaţilor, iar acum se află la Comisia pentru industrii şi servicii.

Deşi este medic de profesie, Potor a ajuns să facă parte dintr-o comisie care nu are nicio tangenţă cu pregătirea sa profesională. Acesta a declarat că   reorganizarea a comisiilor a fost făcută după ce el, împreună cu deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru – medic practicant, au devenit tot mai incomozi pentru colegii din comisie. „Cu noi nu obţineau majoritate pentru trecerea unor legi”, precizează parlamentarul de Alba.

Astfel, la o reorganizare a comisiilor, cei doi au fost excluşi din Comisia de Sănătate, Potor fiind transferat în Comisia pentru Industrie şi Servicii.

Potrivit deputatului de Alba,  în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor este compusă acum dintr-un dentist, un farmacist, mulţi jurişti şi câțiva ingineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax