Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Călin Potor nu şi-a scris demisia din Parlament. Aşteaptă să consulte electoratul din colegiul pe care îl reprezintă

Publicat

Călin Potor, vicepreşedinte PNL Alba

Deputatul PNL, Călin Potor nu şi-a scris încă demisia din Parlamentul României. Înainte de luarea unei asemenea decizii, parlamentarul doreşte să se consulte cu electoratul din colegiul pe care îl reprezintă, pentru a vedea care este poziţia acestuia.

Primul parlamentar din Alba care a răspuns propunerii liderului PNL Crin Antonescu de a demisiona din Parlament, în ideea alegerilor anticipate a fost Teodor Atanasiu. Gestul acestuia a reprezentat un exemplu şi pentru deputatul Călin Potor, candidat USL la Primăria Alba Iulia. Potor a declarat că intenţionează să se ralieze acestui demers, dar cu consultarea prealabilă a membrilor colegiului pe care îl reprezintă: „Cu siguranţă sunt un susţinător al acestui demers. O să cer înainte părerea celor din Colegiu şi, dacă ei mă susţin, o să îmi scriu demisia. Cred că plecarea noastră din Parlament va duce şi la plecarea parlamentarilor Puterii şi, bineînţeles, şi la alegeri anticipate. În fond, asta este ceea ce ne dorim, cei care protestează cerând alegeri anticipate să găsească în noi un receptor. Dacă Parlamentul va fi compus din nou prin vot, problemele se vor rezolva de la sine”.

Reamintim că, luni seara, deputatul Teodor Atanasiu şi-a scris demisia din Parlament şi a prezentat-o liderului Crin Antonescu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că parlamentarii liberali doresc, după ce Puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii social-democraţi, înainte de hotărârea finală. „Din ce am discutat deocamdată în această seară se poate degaja, şi sunt mandatat să comunic acest lucru, un consens în legătură nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinţa parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament şi a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemaţi la urne”, a spus Antonescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Centristul

    marți, 24.01.2012 at 12:20

    E greu de lasat ciolanul, nenea Potor, este?

  2. michelangelo

    marți, 24.01.2012 at 16:23

    ce demisie? ce vrajeala? e cea mai mare vrajeala cu demisiile astea. a demisiona inseamna sa nu se mai duca la parlament sa nu mai ia suta si ceva de milioane pe luna numai indemnizatii ci cheltuieli forfetare, pe care tot in buzunar îi baga. dar ei isi dau demisia in fata lui flower power antonescu. nu-si depun nici o demisie la parlament. e demagogie de clasa politica, indiferent ca e puterea sau opozitia si prostii cred ca vai ce se lupta nea calinus pentru interesele electoratului.

  3. jean

    miercuri, 25.01.2012 at 08:46

    un ******* şi ăsta !

  4. Pentru Romania

    miercuri, 25.01.2012 at 16:19

    E foarte greu de lasat ciolanul :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax