Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Clement Negruț a prins locul 14 pe listele PMP pentru Europarlamentare. Nu își dorește un post la Bruxelles

Publicat

Președintele PMP Alba a prins locul 14 pe listele europarlamentare ale partidului. Situația se poate schimba întrucât, joi, membrii de partid își vor vota preferații. Deputatul spune că nu își dorește un post de europarlamentar întrucât „are treabă acasă”.

După ce săptămâna trecută a spus că și-a depus candidatura pentru un loc pe listele europarlamentare, deputatul Clement Negruț a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă a PMP Alba, că în urma primelor voturi, se poziționează pe locul 14.

Acesta a precizat că nu își dorește un loc în Parlamentul European și nu vrea nici măcar să fie în primii 10 pe liste.

„Nu îmi doresc, sigur că votul este al colegilor mei. Eu sunt onorat, și chiar le mulțumesc pentru că a fost un vot corect. Au votat toți președinții de organizații din țară și membrii Consiliului Executiv Național, pentru mine este onorant. Vă spun că nu îmi doresc un post de europarlamentar, nu îmi doresc să fiu nici măcar în primii 10 pentru că aceștia vor avea de alergat prin toată țara iar eu am treabă aici acasă” a declarat deputatul Clement Negruț.

Deși locul său nu este unul eligibil, Negruț se poate antrena pentru alegerile locale din 2016, la care și-a exprimat deja intenția de a candida pentru primăria orașului Alba Iulia sau pentru președinte al CJ Alba.

Până în prezent, în cele aproximativ 6 luni de existență, PMP Alba a ajuns să numere 700 de membri, având filiale în fiecare oraș din județ și în 14 comune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax