Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Clement Negruț: ”Actualul Guvern a îngropat definitiv șansa de a avea, anul acesta, finalizată, centura ocolitoare a Seșeșului”

Publicat

Mereu am transmis mesaje pozitive în legătură cu acest obiectiv deosebit de important, respectiv tronsonul de autostradă ce cuprinde centura ocolitoare a municipiului Sebeș. Este unul din proiectele cu care am intrat în bătălia electorală, în 2008. Am fost preocupat constant de acest vis a locuitorilor din Sebeș. Acum mai bine de doi ani, am prezentat Ministerului Transporturilor o listă cu peste 12 mii de semnături ale cetățenilor din Sebeș, care și-au manifestat dorința de a avea o șosea de centură.

Nu am dorit și nu doresc politizarea acestui subiect, însă trebuie să o spun din nou: din iunie și până acum, constructorul nu și-a mai primit banii de la Guvernul României, pentru facturile emise pe lucrările executate. Eu am afirmat întotdeauna că cei care lucrează la această autostradă și-au dovedit profesionalismul și depășesc toate piedicile, pentru a-și îndeplini obiectivul. Este de neînțeles însă cum un guvern își poate permite să blocheze o investiție atât de valoroasă.

„”Afirmațiile mele sunt susținute de documente concrete. Se poate dovedi că cei de la CNADNR nu au mai făcut nicio plată din 31 iulie către constructorul care se ocupă de acest tronson de autostradă. Mai mult decât atât, în data de 11 septembrie a acestui an, în calitate de parlamentar ales de cetățenii din Colegiul Sebeș – Blaj, i-am înaintat o adresă domnului ministru Ovidiu Silaghi, în care l-am interpelat în legătură cu finanțarea acestui tronson de autostradă. Am menționat și de această dată importanța acestui obiectiv, pentru municipiul Sebeș și nu numai.

Domnul ministru nu a respectat termenul legal de 30 de zile și nu a răspuns nici până la această oră la adresa ce i-a fost înaintată; de fapt, nu a răspuns cetățenilor din Sebeș care așteaptă de atâta timp această lucrare. Actualul Guvern al Romaniei a îngropat definitiv șansa de a avea anul acesta finalizată centura ocolitoare a municipiului Sebeș. I-am cerut domnului ministru Silaghi să ne precizeze care este bugetul alocat lucrărilor de construcție a tronsonului de autostradă Orăștie – Sibiu, în urma rectificării bugetare aprobate de Guvern luna trecută, modificări față de bugetul anterior și motivul modificării acestuia.

Am decis ca, săptămâna aceasta, de la tribuna Parlamentului, să cer demisia ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Motivele sunt foarte bine întemeiate: nepăsare față de locuitorii municipiului Sebeș și nerespectarea legii prin faptul că nu a răspuns, în termenul legal de 30 de zile, la interpelarea pe care i-a adresat-o un deputat ales de aproape 14 mii de cetățeni.

Vreau să-i asigur pe cei care m-au ales să-i reprezint în Parlamentul României că voi fi în continuare la fel de combativ și activ și îi asigur că nu-și va permite nimeni să se joace cu soarta lor.

Clement Negruţ

deputat

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul acestui articol aparţine în întregime semnatarului .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Bancila Ady

    vineri, 02.11.2012 at 11:05

    Zi ceva si de poluarea din Sebes !

  2. partenie48

    vineri, 02.11.2012 at 11:06

    tătă lumia din seșeș e fuaaarte tristă!

  3. Bijbocu euthanasiu

    vineri, 02.11.2012 at 11:19

    vorbe umflate,ca si negrutz..perfidie cat incape,hotilor,de ce nu ati facut voi autostrada..boci fara valoare.nu ai ce arata,negrutz,esti un mare nimic..(ca mare esti…)

  4. Aotearoa

    sâmbătă, 03.11.2012 at 16:18

    E momentul sa actionam ,sa-l sprijinim pe acest om indiferent din ce partid face parte.Rugam pe toti cei alesi in colegiu Sebes si nu numai ca in momentul cind C.Negrut coboara de la tribuna un altul de la USL sa urce la aceias tribuna si sa ridice aceias problema,folosind aceleasi cuvinte,apoi ,un altu sa urce la tribuna ridicind aceias problema.Centura de ocolire a Sebesului,nu e problema numai a sebesenilor .Aceasta e problema intregi tari,a orasului situat in centrul tarii,oras care zilnic e stabatut de zeci de mii de autovechicole pe zi/pe sens.NU MAIM POLITIZATI CEL PUTI VOI COMENTATORII AUTOSTRADA OCOLITOARE ASEBESULUI.Nimic durabil nu poate fi cladit pe indiferenta[O.Paler]

  5. ionica

    luni, 05.11.2012 at 10:47

    ASTEPTAM CU CEI DIN USL SA -L COMBATA CU FAPTE NU CU INSULTE.NUMAI ASA VOM MERGE INAINTE.==UNDE NU-S RADACINI NU CRESTE IARBA.==

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax