Connect with us
Publicitate

POLITICA

Deputatul Clement Negruţ este noul vicepreşedinte al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor

Publicat

Deputatul Clement Negruţ a fost numit recent vicepreşedinte al grupului parlamentar din Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut chiar de către politician, care a explicat că obligaţiile aduse de noua funcţie l-au determinat să nu-şi dorească o candidatură la Primăria Sebeş.

Dat fiind faptul că, la un moment dat, numele său a fost vehiculat ca al unui posibil candidat la Primăria Sebeş, Negruţ a dorit să explice motivele pentru care nu şi-a dorit această funcţie: „Am fost nominalizat, la momentul zero, în Biroul Permanent Judeţean, era vorba să se facă un sondaj, dar sigur acel sondaj, în ceea ce mă priveşte, trebuia finalizat foarte repede, întrucât eu nu am domiciliul pe Sebeş. Candidaturile se depun cu 40 de zile înainte, dar eu nu aş fi candidat niciodată ca să nu mă pot vota. Eu, ca să mă pot vota, trebuia să am mutaţia cu trei luni înainte. Mai mult, în discuţiile avute cu organizaţia locală, toţi colegii mi-au spus că poziţia mea de deputat trebuie să mi-o menţin până la finalizarea mandatului. La fel, şi ceilalţi colegi primari din Colegiul Sebeş-Blaj m-au rugat să nu renunţ la mandatul de deputat. De două săptămâni, sunt viceliderul grupului parlamentar al PDL de la Camera Deputaţilor şi sigur e din nou o poziţie care îmi aduce oarecare obligaţii în plus faţă de ceea ce am în momentul de faţă”.

Negruţ a declarat că se află alături de echipa de la Sebeş: „Vom lucra astfel încât să fim alături de Primăria Sebeş, în condiţiile în care va fi o luptă clară între Mugurel Sârbu şi Alexandru Dăncilă, indirect prin PNL şi PSD. PNL îl vrea pe Sârbu, PSD îl vrea pe Dăncilă, iar noi putem câştiga Primăria Sebeş. În Sebeş au fost numai primari din Sebeş, ultimele două mandate au fost destul de neclare şi cu probleme foarte mari. Poate acum sebeşenii spun, hai să încercăm şi o altă variantă (n.r. – Dorin Nistor)”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax