Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Clement Negruţ s-a întors oficial în PDL: „Vreau să-mi continui proiectele începute”

Publicat

Deputatul Clement Negruţ a anunţat vineri, oficial, reîntoarcerea sa în PDL, într-o conferinţă de presă la care a participat şi preşedintele democrat-liberalilor din Alba, Mircea Hava. Negruţ susţine că astfel îşi poate continua proiectele începute, inclusiv susţinerea autostrăzii Orăştie-Sibiu, pentru decongestionarea zonei Sebeş. Deputatul a fost independent timp de peste două luni, după ce şi-a dat demisia de onoare din PDL, la sfârşitul lunii februarie.

„Revenirea mea nu este o surpriză pentru dumneavoastră. M-am întors ca să-mi continui munca, proiectele începute. Chiar dacă plecarea mea a fost generată de factori mai mult sau mai puţin obiectivi, a fost o etapă care a trecut. În acest timp, nu au existat atacuri între mine şi ceilalţi membri PDL, chiar dacă ar fi putut exista. Salut modul elegant în care Opoziţia m-a abordat, în această perioadă”, a declarat deputatul Clement Negruţ, după anunţul reîntoarcerii în partid.

Reamintim că demisia de onoare din luna februarie a fost generată chiar de sugestia preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, cel care, ulterior, l-a rechemat în partid. La vremea respectivă, Negruţ se arăta vădit deranjat de afirmaţiile făcute de conducerea locală a PDL în presă la adresa sa şi chiar formulase, punctual, reproşuri pentru organizaţia locală şi partid, în general. Printre acestea, a amintit despre părăsirea limitelor programului de guvernare, a electoratului, nevoia de politici de dreapta moderate, pentru protejarea cetăţeanului şi preocuparea liderilor locali mai mult de administraţie şi transferul responsabilităţii politice pe umerii parlamentarilor.

Vineri, reprezentantul Organizaţiei judeţene PDL, Mircea Hava, s-a declarat mulţumit de reîntoarcerea deputatului. „Mă bucur că oamenii se întorc unde trebuie. Nu-mi cer scuze, nu cred că este nevoie. În zona noastră o să câştigăm alegerile, pentru că se votează mai mult omul şi faptele”, a declarat Hava, care nu a vrut să insiste prea mult asupra contextului în care deputatul Clement Negruţ a acceptat să revină în partid.

Clement Negruţ a precizat însă că „este nevoie de o schimbare totală de optică în interiorul partidului, care să se răsfrângă asupra oamenilor, a celor care votează”. El a spus că s-a hotărât în noaptea precedentă să revină în PDL. 

Anterior plecării sale din PDL, deputatul a câştigat funcţia de prim-vicepreşedinte, poziţie la care a renunţat, însă, prin statut poate reocupa cea de vicepreşedinte. De asemenea, Negruţ a spus că va deveni membru PDL Sebeş, la invitaţia organizaţiei locale. Deputatul şi-a reafirmat sprijinul său pentru candidatul Vasile Blaga la alegerile de la vârful partidului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. caragiale

    vineri, 06.05.2011 at 13:31

    pupat toti piata independentei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax