Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul de Alba, Alin Ignat: Încheiem sesiunea cu mulțumirea că am reușit să aducem finanțare pentru proiectele din județ

Publicat

Alin Ignat deputat PNL de Alba

Sfârșit de sesiune parlamentară, astăzi, odată cu adoptarea bugetului creșterii salariilor în educație, al creșterii pensiilor, al investițiilor în infrastructură, educație și sănătate.

A fost încă o sesiune în care m-am bucurat să pot face treabă, cu rezultate clare, pentru oamenii din Alba.

Închei anul cu mulțumirea că am reușit, și în ultima zi de activitate, să aducem finanțare pentru proiectele administrațiilor locale din județ, prin amendamentele echipei parlamentarilor liberali de Alba, aprobate prin legea bugetului de stat.

Dincolo de circul zgomotos și trist pe care l-ați văzut în aceste zile din partea unor colegi, există și munca noastră, a celor care înțelegem să vă reprezentăm cu decență, cu seriozitate și cu rezultate.

Eu nu mă abat de la asta.

Sărbători cu bine tuturor!

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 21.12.2023 at 13:31

    Mă, tu ce treabă ai făcut ? Ai ridicat mâna. Da de creşterea taxelor şi impozitelor de ce nu aminteşti nimic ? Că şi aia e tot treabă. Probabil erai la suc sau la o cafea şi nu ai auzit de aşa ceva. Oricum mai ai un an şi gata cu specimene ca tine. Dar mai şti ce nulutăţi mai propun PNL-iştii ăştia ? Şi la câte voturi vor lua, nimeni nu-i mai bagă în seamă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax