Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul de Alba Cornel Comșa a cerut conducerii Camerei Deputaților să-i fie aprobat CONCEDIU PARENTAL. În luna mai va fi tătic

Publicat

Cornel Comsa dep Deputatul de Alba  Cornel Comşa ( fost PP-DD, în prezent neafiliat) a cerut, miercuri, conducerii Camerei Deputaţilor aprobarea pentru o lună de concediu parental, în perioada 4 mai- 4 iunie, când a estimat că soţia sa va naşte. Acesta a ataşat solicitării şi o copie a diplomei de absolvire a cursului de puericultură.
„Vă rog să aveţi amabilitatea să îmi aprobaţi o lună de concediu parental, conform legii. Estimăm că în prima decadă din luna mai 2015 soţia mea va naşte, prin urmare solicit concediu între 4 mai şi 4 iunie 2015. Ataşez acestei cerei şi o copie a diplomei de absolvire a cursului de puericultură”, precizează deputatul în cerere.
El menţionează că, în acestă perioadă, activitatea angajaţilor şi a colaboratorilor biroului său parlamentar nu va fi afectată.
Atestatul de absolvire a cursului de puericultură precizează că deputatul Comşa „a însuşit temeinic noţiunile elementare teoretice şi practice necesare în vederea îngrijirii copilului mic necesare participării efective a tatălui la îngrijirea copilului nou-născut”.
Biroul Permanent al Camerei a aprobat solicitarea deputatului Comşa.

Fost consilier al Casei Regale, Cornel George Comşa, a fost ales deputat în Parlamentul României din partea PPDD Alba la alegerile din 2012. Comşa a ieşit în colegiul său pe locul trei, cu 3.920 de voturi în Colegiul Aiud, dar a obţinut mandatul la redistribuire.

În martie 2014 acesta și-a dat demisia din partidul lui Dan Diaconescu spunând că va demara un proiect politic propriu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax