Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul de Alba Florin Roman anunță o ”victorie” a PNL: Ordinul care umilea circa 50.000 de dascăli a fost abrogat

roman

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, anunță o victorie a PNL în lupta cu Ministerul Educației Naționale ce avea ca miză anularea unui ordin de ministru care inducea o birocrație suplimentară în sistem.

”La solicitarea profesorilor și a PNL, Ministerul Educației Naționale a anulat Ordinul de Ministru – OM 4165/24 iulie 2018 – prin care Guvernul PSDragnea îi pedepsea practic pe profesorii care doreau să muncească suplimentar.

De acum înainte profesorii care efectuează ore suplimentare, pe lângă norma de 18 ore, nu vor mai fi obligați să completeze încă o fișă de activitate lunară, urmând ca activităţile suplimentare să fie evidențiate în condica de prezenţă a unității de învăţământ.

O astfel de măsură era total inutilă, de aceea am avertizat, încă de la momentul adoptării acelui ordin, că ministerul nu face altceva decât să îngreuneze și mai mult activitatea cadrelor didactice, în condițiile în care respectivele informații sunt deja menționate de către fiecare profesor la școală prin planificarea calendaristică și proiectarea unităților de învățare, dar și prin orarul școlii sau condica de prezență, care consemnează zilnic activitatea cadrului didactic” a transmis Florin Roman.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate