Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman, reproșuri voalate pentru Orban. Nu înțeleg de ce nu s-a organizat sesiune extraordinară

Publicat

Deputatul Florin Roman a declarat că o serie de subiecte abordate în campania electorală ar fi trebuit rezolvate de coaliția de guvernare printr-o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților.

Printre acestea, eliminarea pensiilor speciale, revocarea Avocatului Poporului și a lui Florin Iordache din fruntea Consiliului Legislativ. 

”Nu înțeleg de ce nu s-a convocat sesiune extraordinară. În sesiunea aceasta se putea revoca Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului se putea vota desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie și se putea rezolva problema votului electronic.

Nu înțeleg de ce uităm de Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, care putea fi revocat la fel de simplu cum a fost numit, n-am înțeles de ce mai stă Doina Gradea în funcția de președinte al SRTv, din moment ce nu depune rapoarte de ani de zile, nu înțeleg de ce nu eliminăm pensiile speciale.

Toate lucrurile acestea puteau fi finalizate într-o săptămână prin convocarea unei sesiuni extraordinare și puteam intra apoi direct în discuțiile despre buget” a spus Roman.

Sesiunea extraordinară a Camerei Deputaților ar fi trebuit convocată de președintele Ludovic Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 23.01.2021 at 14:37

    Intelegi destul de bine,ca doar si tu faci parte din aia care conduc din umbra. Cand se da startul o sa afli primul.Dar momentan se pare ca altele sunt prioritatile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax