Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman, rezultat NEGATIV la testul de coronavirus. Pereș, Bumb, Breaz și Dîrzu așteaptă rezultatele

Publicat

florin roman

Deputatul liberal de Alba, Florin Roman, a primit sâmbătă seară rezultatul testului de coronavirus la care a fost supus vineri, care este negativ. 

Anunțul a fost făcut chiar de către deputat, pe contul său de Facebook, într-o postare scurtă: ”Am primit rezultatul testului: negativ!”

Roman a fost testat după ce un senator liberal de Constanța a fost diagnosticat cu infecție și a alertat toată conducerea națională a PNL, care a intrat în izolare la domiciliu.

Alți doi parlamentari de Alba au fost supuși testării, vineri: deputatul Sorin Bumb și senatorul Alexandru Pereș. Cei doi încă nu au primit încă rezultatele.

Surse au declarat pentru Alba24 că și parlamentarii PSD de Alba au fost testați, sâmbătă. Este vorba despre senatorul Daniel Breaz și deputatul Ioan Dîrzu, care este și președintele organizașției județene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax