Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PNL. Cum își motivează decizia

Publicat

roman

Deputatul Florin Roman și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Partidului National Liberal. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook. Acesta nu precizează motivul rupturii de la conducerea partidului ci doar a dat de înțeles că nu îi erau luate în seamă opiniile. 

„Am înaintat astăzi, demisia din funcția de vicepreședinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuință. Atunci când începi să constați că, după multă munca și efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corecta. Iar majoritarii trebuie să-și asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL într-o situație delicată. Voi rămâne în continuare același deputat de opoziție incisiv la adresa PSD!” a postat Florin Roman pe pagina de facebook.

Deputatul nu a dorit să comenteze mai multe despre acest subiect.

Potrivit g4media.ro, mai mulţi lideri PNL au propus şi au votat luni, în şedinţa Biroului Executiv al Partidului, ca senatorii şi deputaţii liberali să  voteze alături de PSD şi ALDE noul Cod administrativ, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la discuţii.

Cel care a făcut propunerea a fost prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu. El a fost susţinut de deputaţii Florin Roman, Cristian Buican, Gigel Ştirbu, au mai spus sursele citate. Florin Roman şi ceilalţi doi reprezentanţi ai PNL în Comisia de Cod administrativ au votat săptămâna trecută alături de PSD, ALDE şi UDMR raportul elaborat de comisie, care va intra azi la votul final în plenul Senatului.

Propunerea lui Dumitrescu a fost însă respinsă, iar liderii PNL au votat ca poziţia oficială a partidului să fie de respingere a Codului administrativ propus de PSD. Florin Roman este unul dintre cei cinci deputaţi de Alba ai PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 11.06.2018 at 16:34

    Probabil ca cei din comisie au fost satisfacuti de munca depusa si considerau ca lucrurile sunt pe un fagas bun, d’aia au propus votarea, dar sa nu uitam ca la PNL in varf este unul Orban, care pentru a iesi si el in fata cu ceva se opune la tot ce misca din partea PSD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax