Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba Florin Roman, susținut de PNL să preia conducerea interimară a Camerei Deputaților. Discuții interne în partid

Publicat

Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților și membru al echipei lui Florin Cîțu, este susținut de partid să preia conducerea interimară a Camerei Deputaților. 

Acest lucru se discută în contextul demisiei lui Ludovic Orban din funcția de președinte ale camerei, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Florin Roman este deputat de Alba, vicpreședinte al Camerei Deputaților și un apropiat al lui Florin Cîțu.

Organizația din Alba, din care provine Roman, a votat majoritar cu Florin Cîțu, la congres.

Florin Cîțu a fost întrebat sâmbătă, imediat după anunțul legat de rezultatele la alegerile interne, dacă îl susține pe Roman, dar a evitat răspunsul.

Duminică însă au apărut primele informații legate de discuțiile concrete din interior.

Orban a anunțat sâmbătă seară, după ce a pierdut alegerile pentru șefia PNL în fața lui Florin Cîțu, că luni dimineață își va depune demisia de la șefia Camerei Deputaților.

Citește și: Forin Cîțu este NOUL PREȘEDINTE al PNL. Ludovic Orban pierde partidul la aproape 1.000 de voturi. Cum a fost ”ziua dezbinării”

După demisia lui, deputații trebuie să organizeze alegeri. În acest moment, nu e clar dacă USR PLUS va susține o candidatură a altui liberal în locul lui Orban.

Până la alegeri, Camera Deputaților va fi condusă de un interimar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    duminică, 26.09.2021 at 12:34

    Săru’mâna conașule ! Acum ca goarna dumneavoastră fu răsplătită pentru talașul emis din greu sosi și clipa mult așteptată… SCAUNUL. Nădăduim să fie consistent, omogen căci altfel miroase și vă murdăriți costumul. Să fie primit și la mulți ani Brukenthale de la o admiratoare blondă de la Sibiu !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax