Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman: Angajații din centrele rezidențiale vor primi 2500 de lei pentru perioada de izolare la locul de muncă

Publicat

Deputat PNL de Alba, Florin Roman, a declarat că angajații din centrele rezidențiale vor putea primi  2.500 de lei brut, pentru perioada în care au fost izolați la locul de muncă, în timpul pandemiei de Covid. 

”Peste 37.000 de persoane din centrele rezidențiale vor beneficia de prevederile legii, adoptată de Parlament, pe care am inițiat-o, împreună cu un deputat PSD.

Suma respectiva este destinată plăților, pe toată perioada, pentru personalul din centrele rezidențiale, izolat preventiv la locul de muncă, în timpul pandemiei de COVID 19.

Sumele sunt asigurate din bugetul ministerului Muncii și prin implicarea Agenției Naționale pentru Plăti și Inspecție Socială.

Ulterior, contravaloarea stimulentului de risc se decontează din fondurile europene aferente.

Programului Operațional “Capital Uman”, conform regulilor de eligibilitate și ghidurilor solicitantului. Este a 59-a lege inițiata ca parlamentar, care este promulgată în Monitorul Oficial” a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax