Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman: ”După instalarea noului guvern, vom da afară pesediștii din deconcentratele din Alba”. Cine e pe listă

Publicat

r

Florin Roman, deputat PNL de Alba, susține că imediat după instalarea noului guvern, se ”va face curățenie” și ”vor fi dați afară pesediștii care au transformat serviciile deconcentrate în adevărate cazemate de partid”. Se referă la mai mulți șefi de instituții județene din Alba.

Principalele ținte: șefii de la IȘJ, DSV, ARR, directorii din Cugir, dar și alții. Mai jos, declarația integrală a deputatului.

”Am spus că imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Că vom da afară pesediștii care au transformat serviciile deconcentrate în adevărate cazemate de partid!

Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicita demiterea lor!

Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, în frunte cu madam Dărămuș, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea învățământului din Alba; continuăm cu directorul de la DSV Alba, care ține incineratorul cumpărat cu peste o sută de mii de euro, pentru a-l ține nefolosit, un “campion” al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate… privată!

Nu-i uităm pe directorii de la Cugir, unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de muncă. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește să zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de mila pensionarilor și el duce acasă zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu.

Continuăm cu șeful de la agricultură care scoate la “concurs” posturi pe banda rulantă și care a politizat agricultura județeană, până în măduva oaselor. E doar primul lot… se pregătește lotul 2! Să se facă dreptate și curățenie!”, susține Florin Roman, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax