Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Deputatul Florin Roman: Firma care a lucrat la podul de la intrarea în Alba Iulia ori repară, ori nu mai lucrează cu statul

Publicat

Podul rutier de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș este din nou un coșmar pentru navetiști și pentru șoferii care tranzitează zilnic Alba Iulia. Asta, deși în vara anului trecut au fost făcute lucrări de consolidare.

Rosturile de dilatație din bitum am cedat, iar șoferii sunt obligați sa încetinească, generând cozi de kilometri și nervi pentru șoferi.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA: Rosturi fără rost, la podul de peste Mureș, de la intrarea în Alba Iulia. Au crăpat la un an de la reparații

Deputatul de Alba, Florin Roman, l-a contactat pe ministrul Transporturilor pentru a vedea în ce măsură lucrarea poate fi remediată. Acesta a aflat o serie de detalii din contract care arată că podul ar putea rămâne toată vara nereparat, iar constructorul nu ar păți nimic.

”Am luat legătura cu conducerea CNAIR și am înțeles ca lucrarea are termen de garanție 10 ani. Au chemat firma TKT București, care a executat lucrarea, să remedieze defecțiunile, dar cum sunt plini de lucrări, probabil de mântuială, ca și cea de la Alba Iulia, au răspuns ca au nevoie de 2 săptămâni pentru a trimite o echipă să remedieze.

De ce acționează așa la sictir, respectiva firma? Pentru ca e un contract prost făcut: garanția de execuție nu poate fi executata numai dacă nu remediază în termen de… 90 de zile, timp în care noi să așteptăm ca proștii în trafic. Mai ales ca totul se poate remedia în 4-5 nopți de lucru, dacă exista interes.

Nu voi lasa lucrurile așa. Am cerut ministrului Lucian Bode, ca CNAIR să uzitare de toate formele legale, pentru ca asemenea firme să nu mai poata da țepe romanilor! Ori repară lucrările de mântuială făcute, ori primește certificare negativă și nu mai lucrează cu statul!” a spus Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. apoliticul

    sâmbătă, 04.07.2020 at 11:56

    Daca a-mi aduc bine aminte colegul tău de partid HAVA a semnat contractul.Ai omis intenționat amănuntul asta ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax