Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman intervine în apărarea premierului Cîțu: Orban ”a fost mult mai eficient decât PSD, lovind din interior”

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, intervine în apărarea premierului, în scandalul privind apariția informației că Florin Cîțu a fost arestat în SUA, pe vremea când era student, pentru conducere sub influența alcoolului.

Roman consideră că sursa informațiilor este Ludovic Orban și echipa sa. Într-o postare pe Facebook, deputatul spune că Orban ”a fost mult mai eficient decât PSD, lovind din interior”. 

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că a condus sub influența alcoolului în SUA și a ajuns la pușcărie pentru 2 zile.

„Da, acum 20 de ani a fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit foarte scump, a trebuit să îmi vând și mașina, a trebuit să merg un an de zile pe jos, asta este. Este contravenție.

Am fost un eveniment acum 20 de ani. Nu este un eveniment cu care să te mândrești, dar asta este.

Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL”, a spus Florin Cîțu.

Postarea deputatului Florin Roman

Nu am nici cel mai mic dubiu în privința sursei scandalului Florin Cîţu! Și nici a momentului ales de Ludovic Orban și al echipei lui! Înainte de acceptarea moțiunilor care se confruntă în congres!

Atunci când Ludovic Orban anunța “Festivalul democrației” spuneam în interiorul partidului că va fi o încleștare în toată regula, în care vor fi folosite toate mijloacele permise și nepermise.

Știam ca toți cei care vor susține altceva decât Orban vor fi linșați mediatic de oamenii lui! Și așa s-a întâmplat de la Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, subsemnatul și toți cei care nu l-au susținut pe Orban.

Unii din cei care l-au susținut inițial au fost transformați în penali, doar după ce au anunțat susținerea pentru Cîțu!

Amintiți-vă prima declarație mizerabilă venită din partea lui Antonel Tănase despre unii din colegii care au fost la lansarea candidaturii premierului: “trădători și lichele”!

Ludovic Orban nu si-a dorit un alt candidat la șefia PNL! Ne-a spus-o de mai multe ori! Dar îl are! Cu exceptia celor care încă cred în el si a echipei lui, mulți dintre ei dependenți politic de soarta liderului, Ludovic s-a izolat în propriul partid. Și atunci a întărâtat baza împotriva liderilor atât de dragi lui, la momentul în care îi erau alături.

Atacurile zilnice la adresa premierului PNL, dar și ultimul episod pe care l-a coordonat împotriva lui Florin Cîțu, nu îi aduc simpatie în PNL. Dimpotrivă! A fost mult mai eficient decât PSD, lovind din interior ca principal opozant al guvernului PNL.

Am cerut colegilor mei sa nu răspundem la atacurile la persoana, sa nu căutam scheleții îngropați, cu mașina, în drumurile Moldovei sau în fața Palatului Cotroceni.

Văd însă ca dosarul cu șina mai este folosit ca arma politică! Oamenii vechi nu se pot desprinde de practicile din trecut. Ar fi vrut să continue în fruntea PNL la masa verde.

Florin a greșit evident conducând în studenție sub influența băuturilor alcoolice. La fel ca George Bush, fost senator si presedinte al SUA. Ca mulți alți senatori si congresmeni.

Asumarea greșelii este însă un semn ca putem sa reparam ce am greșit. Însă un caracter ranchiunos si răzbunător nu mai poate fi rezolvat!

Unii se agață de scaunul puterii. Alții nu au nimic de pierdut. Dar, PNL trebuie protejat de atacurile interne. Sunt cele mai nocive!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    joi, 12.08.2021 at 15:11

    Ar trebui un pic de rusine !!

  2. uncas

    sâmbătă, 14.08.2021 at 15:02

    Păi era și normal să-i sară-n ajutor tov. Romman, un specimen care și-ar dori și mesaje prin Ro-alert când este radar pe șosele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax