Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Florin Roman nu va mai fi vicepreședinte al Camerei Deputaților. PNL Alba, noi calcule pentru primăria Alba Iulia

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, nu va mai fi vicepreședinte al Camerei Deputaților în următoarea sesiune parlamentară care începe în septembrie. 

În urma unor negocieri interne în partid, acest loc va fi ocupat de liberalul Florin Alexe. Florin Roman a candidat pentru această poziție, dar nu a participat la ședința de partid în care s-a luat decizia.

Roman este considerat un apropiat al lui Florin Cîțu, trecut și el pe linie moartă în partid după ce i s-a cerut să demisioneze din funcția de președinte al Senatului.

Surse din partid au declarat pentru Alba24 că există varianta ca acesta să candideze pentru Primăria Alba Iulia, cu care liberalii vor încerca să recâștige principalul fief politic din județ.

De altfel, liberalii au comandat sondaje de opinie în care, printre alți lideri ai partidului, a fost inclus și Florin Roman. Rezultatele nu au fost comunicate public.

Contactat de Alba24, deputatul a spus că este ”prematură” discuția legată de candidatura sa la primăria din Alba Iulia.

PNL își face calcule legate de cum ar putea recâștiga administrația din Alba Iulia, ocupată de Gabriel Pleșa, un fost liberal trecut la USR.

Deocamdată, liberalii nu au avansat nici un nume de candidat, spre deosebire PSD, care l-a nominalizat pentru poziția de candidat pe senatorul Călin Matieș.

În interiorul PNL Alba există mai multe variante: Marius Hațegan, Marius Filimon, Florin Roman sau chiar Ion Dumitrel.

Un alt nume care s-a vehiculat este acela al primarului independent din Ciugud, Gheorghe Damian, care are o imagine foarte bună inclusiv în Alba Iulia.

Rămâne de văzut și poziționarea lui Gabriel Pleșa, care pare a avea mai degrabă o relație formală cu USR, în condițiile în care nu are nici o funcție de conducere în organizația locală a acestei formațiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 01.09.2022 at 10:56

    A fost trecut pe linie moartă. Pe linie moartă este sediul de pe N.Titulescu, în curtea căruia parcă au exersat ucrainienii armele primite de la americani. Ierburi de aproape 1 metru gunoaie cu tonele. De fapt ajunge acolo unde îi este locul, nicăieri.În Alba PNL-ul este PDL-ul vopsit, cu o vopsea de cea mai proastă calitate. Oricum Primăria nu va fi a liberalilor, că sunt oameni foarte slabi din toate punctele de vedere. Nu-mi pare rău de voi.

  2. Baģă de seamă !

    joi, 01.09.2022 at 14:21

    Să cred ca Damian a trecut la liberali, ar fi peste orice imaginație ! Aura de indepenďent, îi asigura locul 1, în orice luptă! Traseismul,omoară pe oricine ! Dacă candidează, experiența lui Dumitrel nu ar avea contracandidat !
    Cît despre roman, un personaj apus și prost înălțat unde nu avea ce căuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax