Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PMP Alba, Clement Negruț: „Am simțit pe pielea mea ce înseamnă forța bocancului și a pumnului, la protestul de la București”

Publicat

protest pmp Deputatul PMP Alba, Clement Negruț a avut parte, duminică, de momente grele. A anunţat pe reţeaua de socializare că, la acțiunea de protest organizată în Piața Victoriei, unde sute de persoane au cerut demisia premierului Victor Ponta, a simțit pe pielea lui „forța bocancului, a pumnului, a bastoanelor”.

Potrivit mesajului lui Negruț, nu a fost singurul membru PMP care a simțit forța „unor indivizi”, care scrie el, vroiau să-i oprească pe cetățenii prezenți la protest.

Pe lângă „forța bocancului”, liderul PMP Alba a scris că s-a ales și cu „un cot bine plasat în zona ficatului, care mi-a tăiat răsuflarea”.

„Astăzi (duminică – n.r) am ajuns să trăiesc momente pe care nu am crezut că le voi trăi vreodată. Am simţit pe pielea mea ce înseamnă forța, forța bocancului, a pumnului, a bastoanelor; forța unor indivizi care au primit ordin să oprească cetățenii care doreau să protesteze pașnic în fața unei instituții a statului român, condusă de un prim ministru corupt, așa cum arată procurorii.

Acolo au fost colegii mei din Partidul Mișcarea Populară, profesori, ingineri, pensionari, care nu fac parte din partid, au fost simpli cetățeni din București, care sau alăturat mişcării. Am generat o mișcare democratică, am dovedit că ne pasă și am ieșit în stradă (…).
Iată, dragi prieteni, cum astăzi Eugen Tomac, președintele PMP, este luat de gât de un mușchiulos care încerca să-l ducă la dubă (scuzați-mi exprimarea) în timp ce alții îl loveau cu bocancii mai rău ca la fotbal, eu fiind în dreapta lui, ușor în spate, am primit un cot bine plasat în zona ficatului, care mi-a tăiat răsuflarea; o colegă este trântită la pământ, iar faţa unui coleg lovită cu nesimțire de aceleași brute”, a scris deputatul PMP Alba, Clement Negruț pe pagina de socializare.

Protestul de la Bucureşti, din faţa Guvernului, a avut loc duminică, în jurul amiezii, a durat o oră şi jumătate şi pe parcursul acestuia au fost întregistrate incidente între manifestanţi şi forţele de ordine.

PMP a făcut vineri cerere pentru protest, dar reprezentanţii Primăriei au comunicat că solicitarea a fost făcută prea târziu, astfel că avizul primit de PMP a fost negativ, scrie digi24.ro. Prin urmare, protestul nu a fost autorizat.

Cel puțin două persoane au fost reținute și duse la secție, pentru refuzul de a se legitima, scrie realitatea.net.

„S-a intervenit în momentul în care unii protestanți au vrut să spargă lanțul de jandarmi și să intre pe partea carosabilă, printre mașinile care circulau regulamentar”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru sursa citată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unul

    luni, 08.06.2015 at 15:59

    Mai Negruț nu te mai agita ca musca in c…l iepei!Degeaba ca sunteți varză!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax