Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PMP Clement Negruț consideră inoportună vizita lui Ponta la Alba Iulia: ”Nu prea mai are nimic cu orașul Marii Uniri”

Publicat

clement negrut Liderii PMP consideră inoportună vizita lui Victor Ponta la Alba Iulia pentru că, din punctul lor de vedere, candidatul PSD la prezidențiale nu prea mai are nimic cu orașul Marii Uniri. Aceștia spun că aici la Alba Iulia nu are ce să vadă decât că Ioan Dîrzu nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală.
Dat fiind faptul că vineri, 12 septembrie, este moment de sărbătoare pentru PSD-iștii din Alba, cei din opoziție nu sunt e aceeași părere. Deputatul PMP, Clement Negruț, a explicat joi, 11 septembrie, într-o conferință de presă motivul imprudenței prim-ministrului Victor Ponta de a veni la Alba Iulia.

”Mă întreb iar, ce să caute aici acest om? În primul rând șeful PSD-ului nu prea are nimic cu orașul Marii Uniri. Nu își amintește nimeni ca el să fi făcut ceva pentru cetățenii de aici. Ne amintim doar că a ignorat total sărbătorirea Zilei Naționale pentru care nu a alocat niciun ban, aici, la Alba Iulia, unde a avut loc Unirea de la 1 Decembrie 1918. El, care se bate cu pumnul în piept cât de mândru este că-i român și-a arătat disprețul față de ceea ce noi numim <<Capitala de suflet a tuturor românilor românilor>>.

Ponta este însă un om fără rușine. A dovedit-o de atâtea și atâtea ori. Ne amintim de felul în care s-a folosit de simbolurile naționale în campania pentru europarlamentare, fără să țină cont de nimeni și de nimic”, a spus deputatul Clement Negruț.

Liderul PMP Alba a mai adăugat că tot ceea ce va putea să vadă Victor Ponta la Alba Iulia este că deputatul Ioan Dîrzu nu a făcut nimic pentru cetățenii din colegiul său.

”E cu atât mai ciudată adunătura PSD-ului la Alba Iulia, cu cât aici se află una din cele mai slabe filiale din țară.Asemenea lui Victor Viorel Ponta care nu a făcut nimic pentru români decât majorări de taxe, accize și impozite, domnul Dîrzu nu a făcut nimic pentru cetățenii din colegiul său, cărora le-a promis marea și sarea în campania electorală”, a adăugat Clement Negruț.

De asemenea, deputatul Clement Negruț spune că Victor Ponta va putea vedea cum arată Alba Iulia după investițiile susținute de Elena Udrea, ministrul de la acea vreme.

”Dimpotrivă, va putea vedea succesul pe care îl cunoaște Alba Iulia astăzi, după investițiile masive susținute de ministrul de la acea vreme, Elena Udrea. Da, Elena Udrea a arătat în modul cel mai concret prețuirea pe care o are față de Alba Iulia, Mecca noastră. Nu sunt vorbe în vânt. Contractele de zeci de milioane de euro semnate atunci au făcut ca Cetatea să strălucească acum și toate monumentele din ea să fie puse în valoare.

Se va minuna cu siguranță premierul când va vedea că un ministru din Guvernul Boc a făcut de mii de ori mai mult decât toată ceața lui de miniștri. Realizările Elenei Udrea nu se văd însă numai în Cetatea Alba Iulia. Întreg județul Alba a avut beneficii majore în vremea în care ea a fost ministru al dezvoltării”, a spus liderul PMP Alba, Clement Negruț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax