Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL Alba, Dan Coriolan Simedru a votat alături de PDL o moțiune simplă împotriva Guvernului

Publicat

Deputatul liberal de Alba Dan Coriolan Simedru a votat alături de PDL o moțiune simplă împotriva Guvernului pe care îl reprezintă. Alesul de Alba s-a alăturat colegului său social-democrat Miron Mitrea și a votat pentru moțiunea inițiată de reprezentanții Opoziției, intitulată sugestiv „Companiile de stat în guvernarea USL – management privat sau cumetrie de partid”.

Nu știm dacă votul deputatului PNL de Alba a fost un act de voință sau o simplă greșeală, dar gestul acestuia nu a trecut nesancționat de presa centrală. Și mai puțin scuzabil este faptul că Simedru nu este un novice în ale Camerei Deputaților. Acesta numără alte două mandate de deputat în perioada 1997-2004, dar pe vremea aceea votul în Parlament nu era electronic, ci unul cu bile, ceea ce ar putea explica până la un punct confuzia deputatului.

Camera Deputatilor a respins cu 31 voturi „pentru”, 225 „împotrivă” și 41 de abțineri moţiunea simplă a PDL intitulată „Companiile de stat în guvernarea USL – management privat sau cumetrie de partid”. În timpul dezbaterilor, reprezentanţii USL și cei ai PDL s-au acuzat reciproc de situația din companiile de stat.

În textul moțiunii, Guvernul USL era acuzat că „a creat în companiile de stat noi locuri de muncă pentru politruci și clientelă politica, condamnând economia româneasca la degradare, insolvențe și falimente”.

Sursa, pesurse.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. St. Ti.

    joi, 09.05.2013 at 13:23

    Bravo ! S-ar părea că ai coloană vertebrală.

  2. grigore

    vineri, 10.05.2013 at 09:13

    Coloana vertebrala zici tu „St.Ti.” la un om care a votat impotriva partidului care l-a sustinut sa ajunga unde ii o motiune care e clar un atac pe care nici macar PDL nu s-ar fi asteptat sa-l castige. Are ,eventual , coloana vertebrala a d-lui Albani …

  3. vlad tepes

    sâmbătă, 11.05.2013 at 17:51

    UN MARE ** SI GEN DE POLICITEAN CARE NU ARE CE CAUTA INPOLITICA..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax