Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Deputatul PNL, Alin Ignat, își atacă colegii de guvernare după un control al ANPC la Alba Mall: PSD urăște antreprenorii

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Alin Ignat, care este activ și în mediul HoReCa, spune că partidul alături de care se află la guvernare, PSD urăște mediul privat și antreprenorii. 

Mai exact, acesta face legătura cu cele mai recente acțiuni de control inițiate de inspectorii ANPC, în Alba Iulia, instituție condusă de Horia Constantinescu, fost membru PSD, care a trecut și pe la PPUSL, apoi a intrat în echipa liberalului Vergil Chițac, după care s-a întors la PSD. 

Reamintim că inspectorii au controlat mai multe resturante din Alba Mall, din Alba Iulia și au dispus sistarea temporară a activității a unora dintre ele. Momentan, până la această oră, reprezentanții ANPC Alba nu au făcut public raportul întocmit după verificările de ieri.

Ignat susține că după ce au avut loc verificările mai mulți antreprenori l-au sunat și s-au plâns de cum a decurs interacțiunea cu inspectorii OPC.

CITEȘTE ȘI: Activitate suspendată temporar la mai multe restaurante din Alba Mall, după un control al inspectorilor ANPC

”Aud că instituțiile de control conduse la nivel național de pesediști au dat năvală, așa, de început de an, peste mediul privat și au închis afaceri pe capete, tratând

administratorii cu un dispreț și o aroganță demne de vremuri demult apuse.

Astăzi, (n.r. miercuri, 10 ianuarie) în Alba Iulia. M-au sunat oameni care fac business de 30 de ani în România. Nu au întâlnit așa ceva până azi și se gândesc serios să renunțe la tot.

Aici i-a adus PSD.

După ce le-au mărit taxele și impozitele, prin modificările la Codul Fiscal, după ce uită să le deconteze cu anii concediile medicale ale angajaților, după ce le impun taxe pentru un angajat cu 4 ore cât pentru unul cu 8 ore, bugetofagii pesediști cu posturi calde și salarii grase mai umilesc încă o dată antreprenorii și angajații din privat care muncesc pe brânci în această țară și care încă nu reușesc să își revină dupa pandemie, explozia de prețuri la energie, carburanți, mărfuri etc.

În tot acest context, pesediștii au decis că e cazul să descindă peste operatorii economici cu instituțiile de control pe care le conduc și să îi și închidă.

Am mai spus-o, PSD urăște antreprenorii și inițiativa privată. Nici nu vreau să mă gândesc ce va însemna pentru mediul privat un guvern condus de PSD.

Războiul pesediștilor împotriva antreprenorilor și angajaților din privat a început. Eu știu cine e dușmanul.

Avem treabă de făcut”, a scris Alin Iganat pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 11.01.2023 at 11:47

    Mă, tu eşti sănătos ? N-ai cum. Păi de ce guvernaţi împreună dacă nu sunteţi de acord cu ei ? Toate prostiile care zici că le-au făcut, le-au făcut cu susţinerea totală a voastră. Tu pe ce lume trăieşti ? Ce scri tu pe facebook e apă de ploaie. Te-o fi pus naşul să scri, că el cum scrie îl ciupilesc rapid toţi, că s-a făcut de cacao pe unde a fost. Iaca, ai ajuns mare, te sună toţi crijmarii, ca pe Mesia.

  2. consumator

    miercuri, 11.01.2023 at 12:01

    Ce IDIOT…. bai copile tu vrei ca firmele alea sa „otraveasca”, pe bani grei, pe cei care mananca acolo? Sa-ti fie RUSINE ca ai o astfel de atitudine!

  3. Dumitru Lucia Elena

    miercuri, 11.01.2023 at 13:30

    Vând produse expirate. Să-i închidă pe cei certați cu legea, care-și bat joc de consumator și se gândesc doar la profitul lor.

  4. Somnul națiunii naște monștri

    miercuri, 11.01.2023 at 14:52

    Am mai zis si o mai zic, psd, pnl si usl aceasi mizerie !

    Si cei ce ii voteaza sunt niste mizeri de oameni ce voteaza hotii !

    Trebuie o curatenie ca in 89 , ras de gunoaie politice sa nu mai ramana nici o samanta de ei 😉

  5. pilu

    miercuri, 11.01.2023 at 15:51

    SOMNUL…
    Unde te aflai când s-a făcut „curăţenie” în 89 ? Păi tocmai gunoaiele au ieşit la suprafaţă. Nici după aproape 34 de ani nu ai aflat ? Tare curios că mai sunt asemenea ţie.

  6. Mircea

    miercuri, 11.01.2023 at 16:57

    Din cauza ta merge tara asta asa!
    Sa-ti fie rusine politeucule, ce salar ai ma?
    Scuze, ce afaceri, ma!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax